iPon Hírek

Új részletek a Nexus One-ról, első kézből

Dátum | 2009. 12. 19.
Szerző | Gabriel
Csoport | MULTIMÉDIA

További, személyes kipróbálás útján kitapasztalt érdekességek láttak napvilágot a Nexus One-ról; újabb képek ugyan nem készültek, ám a szöveges anyag is éppen elég érdekes.


A továbbra is igencsak OLED-gyanús képernyőről kiderült például, hogy ugyanakkora méretre és felbontásra is, mint a Motorola Droid/Milestone-é (854 x 480, 3,7 hüvelyk). Az akkuja 1400 mAh-s, valamint van benne egy 4GB-os microSD kártya is. Nincs rajta dedikált fényképező-gomb, de maga a fényképező interfész azonos a Droid/Milestone-éval. Ugyan jó képeket készít gyér fényviszonyok között is, viszont a vakuja nem túl erős.

Hátránya, hogy legalábbis a böngészőben és a Google Maps-nél nem támogatja a multitouch-t; hogy másutt mi a helyzet, az nem derült ki - viszont úgy tűnik, igen gyors, gyorsabb még a Droid/Milestone-nál is. A hívásokat a megszokott módon kezeli, nem VoIP-pal. Adat- és energiaátvitelt micro-USB-sen bonyolít. Van továbbá pár csatlakozó az alján, aminek egyelőre ismeretlen a funkciója - talán egy jövendőbeli dokkolóállomás részére...?

Végül, de nem utolsósorban említésre érdemes az a tény is, hogy - a korábbi híreszteléseknek megfelelően - valóban nem kötötték egy szolgáltatóhoz sem (legalábbis ezt a kipróbált példányt épp nem).

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. dh1
2009.12.19. 22:13
Azert jok ezek a cikkek, mert az aki esetleg nem olvasta az elozmenyeket (ha volt ... akkor nem hatrany az utalas a korabbi postra) annak halvany lila fogalma sincs arrol, hogy mi az az ize ott a kepen (ki gyartotta, mi a kategoriaja, mire valo). Egy vagy ket mondatban illik erre utalni ... khm ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. CsorvaGep
2009.12.20. 01:06
Szerintem aki rendszeresen olvassa az oldalt az képben van az ilyenekkel. Amúgy még mindig várom hogy megjelenjen, jónak tűnik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. littleguy
2009.12.20. 11:54
Én rendszeresen olvasom az oldalt, de nem mindig mindent... És pl nekem se sok fogalmam van róla, hogy ezmiez... Csak tippelni tudok kb. No mindegy.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. nitro1000
2009.12.20. 16:24
Ez itt a Google új mobiltelelfonja
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Peterku
2009.12.20. 21:19
Nem nehéz kitalálni, melyik készülék kihívója lesz. Örülnék, ha végre lenne kompromisszumoktól mentes alternatívája az új iPhone-nak. Remélem, a HTC-nek sikerül nagyot robbantania az új modellel.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!