iPon Hírek

Új S-szériás külső merevlemezek a Samsungtól

Dátum | 2009. 06. 15.
Szerző | Gabriel
Csoport | ADATTÁROLÁS

Új tagokkal bővítette ki a Samsung az 1,8-as és a 2,5-es S1 Mini és S2 külső merevlemez-családjait - és ha az eddigi gyakorlatuktól túlságosan nem térnek el, akkor az árak is elfogadhatóak maradnak.

Elsőként a 160GB-os S1 Mini-t mutatták be, amely rögtön négy színváltozatban is érkezik (elvégre külső merevlemezről lévén szó, nem elhanyagolható szempont a darabok megjelenése sem), az S2-esek pedig 250-től 500GB-ig kaphatóak két színben.


Valamennyien USB 2.0 útján csatlakoznak bármilyen géphez, amivel együtt kívánjuk használni őket, rendelkeznek automatikus biztonsági másolat-készítési funkcióval, energiatakarékos üzemmóddal, valamint SecretZone titkos részleggel; az ide elmentett adatainkra az egység AES-128 vagy -256bites kódolással vigyáz a merevlemez.

Ár tekintetében tehát vannak még kérdőjelek (az eddigiek alapján csak saccolhatunk egy olyan $169-$299-es keretet), azonban a megjelenést még erre a hónapra ígérték, tehát legfeljebb két héten belül várhatóan erre a részletre is fény derül majd.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Evra
2009.06.15. 17:42
VISSZA A HIRHEZ

jó drága lesz az tuti..:S
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!