iPon Hírek

Új Samsung mobil joystick-kal

Dátum | 2006. 12. 19.
Szerző | amazing
Csoport | EGYÉB

A Samsung Electronics a mai napon leleplezte új mobil telefonját, amelynek legnagyobb újdonsága az optikai joystick. A vállalat szerint így új lehetőség nyílik a telefon könnyebb irányítására. Az optikai joystick kezelése egyszerű, csak az ujjunkat kell ráhelyezni és mozgatni, máris hasonlóan tudunk navigálni a telefon menüiben mint egy egérrel a PC-n.


Az optikai szenzor leolvassa és követi az ujj mozgását, persze nem csak az eddigi négy irányba, hanem teljes 360 fokos szabadságot nyújt. A használók könnyedén rámutathatnak és kattinthatnak az ikonokra a főképernyőn, hasonlóan a PC-n megszokotthoz, így gyorsabban hozzáférhetnek a gyakran használt menükhöz, mint például a fotó album, üzenetek vagy zenék. Az optikai joystick-kal lehetőségünk van a zenékben tekerni is.

A Samsung V960 még tartalmaza a Smart Lighting technológiát is, amely automatikusan állítja a kijelző és a billentyűzet világítását a beépített fényérzékelőn keresztül. Továbbá a V960-ba beépítettek egy 2 megapixeles kamerát, GPS-t és Bluetooth kapcsolatot is.

Sajnos a V960 egyelőre még csak Koreában lesz kapható, az európai forgalmazás időpontja még bizonytalan.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. amazing
2006.12.19. 20:35
vissza a hírhez

A Samsung Electronics a mai napon leleplezte az új mobil telefonját, amelynek legnagyobb újdonsága az optikai joystick. A vállalat szerint így új lehetőség nyílik a telefon könnyebb ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!