iPon Hírek

Új shooteren dolgozik a Bioshock atyja

Dátum | 2009. 08. 11.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Bioshock szériáért felelős Ken Levine "következő nagy projektje" egy "még be nem jelentett shooter játék", olvashatjuk a 2K Boston álláshirdetés rovatában. A betöltendő állások: "Vezető harcdizájner", "multiplayer pályadizájner" és "általános pályadizájner". Mindegyik felsorolt szakember az új lövöldözős játékhoz kerestetik.

A 2K Bostonnak nagyok a jelentkezőkkel szembeni elvárásai. "Nem akarunk valami olyasmivel előállni ami nem veszi fel a versenyt a nagyágyúkkal." - üzenik a leendő multiplayer pályatervezőnek. A másik pozíciókra jelentkezőknek pedig annyi, hogy olyan ötleteket várnak, "amitől a játékosok eldobják majd az agyukat".

Ken "The Vine" Levine már régóta próbálja szédíteni a közönséget az új játék hírével, elmondása szerint hatalmas meglepetésre számíthatunk, a játék még ambiciózusabb, mint amilyen a Bioshock volt. Pletykákban már felmerült az is, hogy X-COM játék lesz, de szóba jött már SWAT 4 folytatás, vagy a Freedom Force is. Mindez nagyon érdekesen hangzik, de mi mégiscsak egy új IP-t tartunk a legvalószínűbbnek.

Eközben a 2K Marin szorgosan dolgozik az új Bioshockon, amit nem olyan rég csúsztattak el 2010 első felére. "Úgy éreztünk, hogy elképesztő fontos, hogy ezt a kis plusz időt még belefektessük a játékba, hogy biztosan olyan minőségű produktummal álljunk elő, amit a rajongók elvárnak és megérdemelnek." - magyarázta Ben Feder, a 2K feje.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. hipo
2009.08.12. 10:35
VISSZA A HIRHEZ

Én már egy System Shock 3-nak is örülnék (feltéve, hogy nem egyszerűsödik le a fejlődés rész annyira, mint a Bioshockban).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!