iPon Hírek

Új SimBin szimulátor készül: Race On

Dátum | 2009. 03. 13.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az autóversenyzős szimulátorok svéd specialistája, a SimBin új PC-s versenyzős játékkal készül előrukkolni, melynek címe Race On lesz.

Race 07
A játék legfőbb vonzereje az elmúlt 2 évben kijött WTCC versenyzős Race 07 és két kiegészítője, mely "a valaha volt legjobb és legszorosabb bajnokságot hozta", ami szinte ordít a folytatásért. Megfűszerezvén ezt, a Race On-ban lesznek hatalmas detroit-i erőgépek is, arra az esetre, ha valaki szeret 100-al, satufékkel bevenni minden kanyart és 5mm-es gumiréteggel megjelölni az aszfaltot, hogy "itt jártam"... és persze látni, ahogy kiakad a motor fordulatszám szabályozó. Ó igen, amikor már elég nagy a nyomaték ahhoz, hogy a holdat is letérítsük a pályájáról, kérjetek meg valakit, hogy fényképezze le az arcotokon szétterülő mosolyt és küldjétek be címünkre! ;)

A Race On-ban helyet kapnak még Formula Master (Formula Super 2000) járgányok is, bejön jó néhány amerikai aszfaltcsík, a régi pályák felújított változata, és a teljes STCC (Swedish Touring Car Championship). 16 új autómodell, 12 új pálya... a 2008-as bajnokság. Kell ennél több?

A Race On stand alone játékként is megvehető lesz, vagy akár mint a RACE 07 kiegészítője. A megjelenés ez év második felére várható. További információk a hivatalos honlapon.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

11. Svindler
2009.03.13. 17:17
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. Csaber
2009.03.13. 17:20
Legalább lesz mivel elütni az időm
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. szabtam
2009.03.13. 18:12
na, ez már gusztustalan!

hanyadik játékot adják ki ugyanazzal a motorral? semmi grafikai fejlesztés, csak betesznek 1-2 modot.

modokat, pl gtr2 alá F1-et, legálisan letöltöttem, ingyen beletettem. ok, hogy sajnos ezzel online már nem lehet verszenyezni, merr a felülírt pályák kilövik ezt a lehetőséget.

de ezért + pénzt elkérni. menjenek a ....

és évek óta, már összeszámolhatatlanul adják ki ugyanazt, kicsit más bőrben.

én nagyon szeretem ezt a játékot, meg is vettem a gtr2-t, race-t, mert kiváló a szimuláció, főként a vezetési élmény valós.

de ez, hogy nem fejlszetünk, csak kicsit átbarkácsolounk, egy határig elmegy, de ezt az stcc-nél, gtr evo-nál bőven átlépték.

pfujjj! mérges vagyok.

:angry:
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. polarx
2009.03.13. 19:29
Hát nekem főként még mindig az rFactor ami legjobban bejön.. nekem a simbin által nyújtott játékok kicsit kötöttebbnek tűnik mint az rF, emiatt nemi s annyira tetszik. Viszont nagy bajom nem volt egyik játékukkal sem. Amúgy egyett értek Jacek-el mert nem mindig a graf számít, viszont az idei évbe megérdemelné a játék a DX10 támogatást is talán. Mint nagy japán autó b..i elvagyok keseredve hogy még mindig semmi értelmes kocsit nem látni ezen játékokba, például toyota supra, honda integra type-r még a 90-es évekből, honda civic, nsx honda, meg hasonló kocsik a 90-es évek nagy kocsiai közül. Számomra ma még nagyobbak mint a mostani új kocsik.. de ez is ízlés kérdése.. én többe nézem ezeket a kocsikat mint a mai szutykokat kivéve a japán piacot onnan még mostanába is jön ki 1-2 jó gép. Játékra vissza térve, a nagy amcsi kocsi kedvelők már most is fülig ért szájjal olvassák a cikket, de majd talán én is úgy fogom 1-2 éven belül
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. szabtam
2009.03.13. 19:56
kipróbáltam már az lfs-t. valóban jó! és az r-factor alá tartozó különböző mod-ok is.

de én megszotam a simbin-t, nagyon szeretem a vezetési élményét, és várnék egy kis grafikai feljesztést. a gtr1 óta illene már valamit újítani!

valami olyanra gondolok, hogy kereszteznék a simbin fizikát a grid grafikával. egy tökéletes játék lenne.

kíváncsian várom az új coodmasters-t, (dirt2 vagy grid2, már nemtom), és az nfs shif-et, ami állítólag sim szezerű lesz, mivel az nfs szétvált 3 irányba. (habár hiszem, ha látom...)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. polarx
2009.03.13. 20:36
Törés modellezésbe tuti jó lenne grid motorral, viszont nekem jobban bejönnek a reálisabb szinekbe látszodó sim-ek. amúgy meg ha megnézed így legalább reális a graf is, szinek is reálisabbak. Pár kocsi lehetne részletesebb meg a pályák közönség stb.. de amúgy nem olyan rossz az.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. szabtam
2009.03.13. 22:39
én változatlanul azt mondom, hogy nagyon szeretem a simbin-t. annyira, hogy a gtr2-höz majd +150 pályát tettem be. már egy papírra kiírom, melyik tetszett, mert elfelejtem. a telejes, telepítés utáni mappamentés, (gondolva egy új telepítés utáni rengeteg moddolásal járó munka megúszására), ippeg ráfér egy dl lemezre...

autók tetszenek, még a kocsibelső is. sőt a gtr2-ben, ah du 17:00-kor mész, pátratlanul valósághűen süt szembe a nap.

amiben szeretnéma változást: pálya környéke. ez már nagyon elavult. és nekem egy szimulációhoz a környezet minél tökéletesebb szimulációja is hozzá tartozik

amíg még a dirt kijövetelekor szenvedtünk, hogy rosszul optimalizált, cpu igényes, (ami félig igaz is volt), de azóta a gépek is erősödtek, grid is jobban használja az erőket.

a gtr1 egy csoda volt, amikor kijött. de szerintem ma már élethűbb grafika kell.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. polarx
2009.03.13. 23:34
hát azért a gtr1-gtr2 meg a gtr evo közt van graffba különbség.. gtr2-be is jobb volt a graff mint az 1-ben lényegesen gtr2-nél meg szerintem simán szebb a gtr evo.. tény és való hogy lehetne szebb de sajna még eddig jutott a simbin a Lizard motorral.. ha a graff újra lenne írva főleg pálya téren amit te is mondtál illetve a kocsik is törés szempontjából akkor még jobb volna a szimuláció ez igaz.. de ez a mostani infók szerint a nfs shift-be teljesülni is fog.. bár nagy reményeket nem fűzök hozzá de hátha..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. kiki22
2009.03.14. 07:58
hello!melyik volt pcre az utolsó játékuk amúgy ?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. polarx
2009.03.14. 12:26
GTR evolution
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. kiki22
2009.03.14. 17:28
koszi
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!