iPon Hírek

Új Star Wars: The Old Republic kasztot fedtek fel

Dátum | 2009. 03. 16.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A BioWare bejelentett egy újabb kasztot Star Wars-os MMO-jához, mely nem más, mint a Bounty Hunter, avagy a fejvadász.

Ez a Boba Fett beütéses class a harmadik a sorban a Jedi és a Sith mellett. A lentebb látható legújabb fejlesztői bemutatóban láthatjuk ahogy jet-pack-et használ, robbantgat, lövöldözik és lángszórózik. A készítők elmondása szerint nagyon rugalmas és változatos kaszt.

                          


Természetesen a fejvadásszal még nem zárul le a játszható karakterek sora, Daniel Erickson író rengeteg újat ígért be már előre. Ezek különlegessége, hogy mindegyiknek megvan a saját epikus sagája. Természetesen van az Old Republic-nak egy fő történeti szála, amin mindenki végigmehet, de erős a gyanúm, hogy a nagy Star Wars rajongók nem fognak megállni első Jedi lovagjuk felnevelését követően...

"A Star Wars: The Old Republic egyetlen kasztjában annyi lehetőség lesz, mint korábban egy egész BioWare játékban, mivel minden egyes karakterosztály teljesen különálló történetet járhat be, számos döntést hozhat a játékos, mely majd megkülönbözteti a többiektől. Mindenki megkapja a saját maga Star Wars trilógiáját!" - nyilatkozta Erickson.

Ha arra gondolunk, hogy micsoda múlt és micsoda játékok vannak a BioWare háta mögött, akkor csak annyit tudunk hozzá fűzni az utóbbi kijelentéshez, hogy tyű, a mindenit!! (ha azt mondjuk WoW! az nem lett volna ide illő :P )

A játékot PC-re fejlesztik, a megjelenés pedig még a messzi távolba vész...

Korábbi SWTOR híreink megtekintéséhez katt ide: 1, 2, 3. A hivatalos honlaphoz pedig ide.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. Svindler
2009.03.16. 18:15
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Fix3r
2009.03.16. 18:25
Én már nagyon várom.
Talán végre lesz egy olyan mmorpg amiért még a havidíjat is kifizetném (na jo talán még a stargate worlds is szóba jöhet
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. kkowika4
2009.03.16. 19:04
Valószínűleg idén megjelenik karácsonytáján vagy hamarabb. Nem hiszem, hogy tovább húznák mert akkor teljesen felesleges lenne a képregény is és ezek az infók is ha több mint 1 évet kellene rá várni.
A játék kiegyensúlyozottságára leszek majd kíváncsi, hogy fel tudja-e venni a nem erőt használó kasztok, az erőt használók ellen a küzdelmet.
Mert hát az előző két részben az volt megfigyelhető, hogy nélkülünk (legyen akár Revan akár az Exile) nem igazán boldogultak a csapattársak akármilyen ellenséggel szemben
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. leviske
2009.03.16. 19:27
A KoTOR 1-2 volt, amit többször is hajlandó voltam végigcsinálni. Eddig minden más játék esetében egyszer teljesen végigvittem és kész... Nálam is ez lehet az első MMO, ami magával tud rántani.
Ha ezt is úgy csinálták meg, hogy már a női/férfi karakterek közt is van némi történeti különbség, akkor máris van 6 lehetséges történeti szál. És amilyen szinten ezt még meg tudják bonyolítani... Már előre várom.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. kkowika4
2009.03.16. 23:09
Leviske: Gameplay-t még hosszabban nem láttam, ha tudsz valamit akkor kérlek linkeldd be
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. leviske
2009.03.17. 17:18
kkowika4: Hosszabban én sem, de esetek többségében az közvetlenül a játék megjelenése előtt szokott megjelenni egy kicsivel. Viszont pl a cikkben szereplő video tele van gameplay jelenetekkel, de ezt gondolom te is észrevetted.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!