iPon Hírek

Új szakemberek segítik az iWatch fejlesztését

Dátum | 2013. 07. 16.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | IT VILÁG

Az Apple okosórájával kapcsolatban - amit egy ideje iWatch néven emlegetnek a különböző források - az elmúlt hetek során több információ is megjelent, igaz, ezeket az Apple szokásához híven most sem erősítette meg - de nem is cáfolta őket. Legutóbb kiderült, hogy az Apple néhány országban már kezdeményezte az iWatch márkanév levédetését, ami arra utal, hogy a cég tényleg okosóra fejlesztésén munkálkodik. A legfrissebb hírt a Financial Times, illetve annak informátorai szállítják: ezekből kiderül, hogy az Apple az iWatch fejlesztése során tapasztalt technológiai nehézségeket új mérnökök, illetve szakemberek felvételével oldhatja meg. Ez persze nem is csoda, hiszen a nagyvállalatnak a viselhető eszközök területén egyelőre abszolút nincs tapasztalata, maga az iWatch pedig nem egy kis falat, hiszen használható, minőségi eszközként, illetve "ékszerként" egyaránt helyt kell majd állnia. Utóbbi, azaz az ékszerként való helytállás a jelek szerint már nem lesz megoldhatatlan probléma, ugyanis az Apple szerződtette Paul Denevét, aki korábban a neves divatcég, az Yves Saint Laurent elnök-vezérigazgatója volt. A szakember a hírek szerint speciális projekteken dolgozik az Apple-nél - ebbe a körbe jól beleillhet maga az iWatch is.

Az iWatch fejlesztése az új szakemberek bevonásának köszönhetően szintet léphet, illetve fel is gyorsulhat, de idei megjelenésre még így sincs esély, legalábbis a dolgok jelenlegi állása szerint. A jól értesült informátorok szerint mindenképpen 2014 folyamán debütálhat az iWatch, de hogy pontosan mikor, az még mindig nem tisztázott. Egyes források 2014 végén esedékes rajtról beszélnek. Az biztos, hogy az Apple mindent megtesz, hogy az iWatch minél előbb megjelenhessen.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. etohun
2013.07.16. 20:49
Úgy bírom, hogy az eddigi IWatch fantáziaképek még csak nem is hasonlítanak egymásra.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. AxoPy
2013.07.17. 09:13
persze, mert mindenki csak találgat, fogalmuk sincs hogy fog kinézni. gondolom az apple-nak volt 1-2 koncepciója, amit valaki kiszivárogtatott, de a cikk alapján maga az apple se tudja hogy fog kinézni
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. AxoPy
2013.07.17. 09:13
apple-nek*
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. budspencer
2013.07.17. 20:21
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!