iPon Hírek

Új számítógépház a Lancool-tól

Dátum | 2008. 07. 21.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

A Lancool neve nem mondható ismertnek errefelé. A gyártó a Lian-Li tulajdonában áll, ez utóbbi vállalatot pedig bizonyára senkinek sem kell bemutatni. A minőségi házairól híres gyártó leányvállalatának kínálata most újabb termékkel bővült: a Lancool bejelentette legfrissebb, K6-os házát, amely az előzetes információk alapján jó specifikációkkal és kedvező árral próbál majd hódítani a piacon.


A Lancool K6 tulajdonképpen egy mid-tower ház (közepes méretű toronyház), amely 210 mm x 450 mm x 490 mm-es méretekkel rendelkezik. A Lancool újdonságnak súlya 8,2 Kg, az egység fekete dizájnnal érkezik, kialakítása egyszerű, de tetszetős. A ház 5,25 hüvelykes bővítőhelyekből összesen 5 darabot kínál, ezekbe a "fiókokba" optikai meghajtó, illetve egyéb eszköz szerelhető (pld. Imon). A 3,5 hüvelykes merevlemez helyekből összesen 4 darab áll rendelkezésre, mindegyik bővítőhely szerelhető szerszámok nélkül, és mindegyik tartalmaz gumiból készült rezgéscsillapítást, így a rendszer halkan üzemel. A házban elhelyezkedő alaplap tálca teljes egészében eltávolítható, így a ház könnyedén szerelhető.


A Lancool K6-os terméke elől egy 140 mm-es ventilátort tartalmaz, amely 900-as percenkénti fordulatszámon üzemel, míg hátul egy 120 mm-es ventilátor lapul, ez utóbbi percenkénti 1000-es fordulatszámon üzemel. A könnyebb hozzáférhetőség érdekében a ház tartalmaz egy FireWire és két USB kivezetést, valamint a szokásos két jack csatlakozót, amelyek közül az egyik a fejhallgató kimenet, míg a másik mikrofon bemenet funkcióját látja el.


A Lancool K6 már elérhető kereskedelmi forgalomban, a termék ára 90 euró körül helyezkedik el.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások