iPon Hírek

Új számítógépházak a Lian Li kínálatában

Dátum | 2008. 07. 16.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

A Lian Li számítógépházai széles körben ismertek és elismertek, a gyártó hírnevét mos két újabb termék próbálja erősíteni. Az új házak PC-7F és PC-60F típusjelzéssel kerülnek forgalomba, mindkét újdonság magában hordozza a gyártótól már megszokott minőséget és színvonalat.

Közös a Lian Li két új számítógépházában, hogy mindkét termék 215 mm x 440 mm x 490 mm-es méretekkel rendelkezik, valamint mindkét modell alumíniumból készült, és tetszetős, fekete festéssel van ellátva. Mindkét házban öt darab 5,25 hüvelykes bővítőhely lapul, míg a merevlemezek számára 4 darab belső, 3,5 hüvelykes bővítőhelyet kínálnak az egységek. A házak hátuljának felső részén két különlegességet láthatunk: az egységekbe könnyedén szerelhető olyan vízhűtés, is, amelynek a hőleadó radiátora a házon kívül helyezkedik el. A merevlemezek és az alaplap tálcájának rögzítésénél rezgéscsillapító megoldást alkalmaz a gyártó, így az egységek által keltett rezgés nem terjed át a ház többi részére, azaz csendesebben üzemel a rendszer. A házakban a tápegység nem a szokásos helyen, hanem a ház alján helyezkedik el.

PC-60F
PC-60F
Az egységek előlapján két darab USB és egy darab FireWire kivezetés található, de ezeken kívül a szokásos fejhallgató és mikrofon csatlakozók is helyet kaptak. A két ház között mindössze az előlap kialakításánál fedezhetünk fel különbséget: a PC-7F modell esetében az elől elhelyezkedő ventilátor előtt lekerekített kivágások találhatóak, míg a PC60F esetében a ventilátor előtti rész sokkal nyitottabb.

PC-7F
PC-7F
Hűtés tekintetében mindkét házban 120 mm-es hátsó rendszerhűtő ventilátor, valamint egy 140 mm-es első ventilátor található, ez utóbbi friss levegőt juttat a rendszerbe. Az első ventilátor 900-at, míg a hátsó ventilátor 1000 fordulatot tesz meg percenként. Az előlap mögött található ventilátor kék, ledes világítással rendelkezik.

A gyártó termékei hamarosan elérhetőek lesznek kereskedelmi forgalomban, a házak áraival kapcsolatban egyelőre nincsenek információk.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. pluto
2008.07.17. 21:30
Én biztos veszek 1-et ha megfizethető lesz az ára,mert azzal az első ventillátorral meg van oldva a winchester hűtés.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!