iPon Hírek

Új szerepjátékon dolgoznak a Square Enixnél

Dátum | 2017. 02. 21.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

Az utóbbi években több egykori konzol-exkluzív japán szerepjáték talált utat magának a PC-k felé. A Square Enix még adós a legfrissebb, 15-ös Final Fantasy portolásával, de a régebbi epizódok többnyire már elérhetőek.
A Prelude Rune projekt azonban teljesen új szerepjáték lesz, a Square Enix-csoport Tokió mellett tanyázó, frissen alakult részlege, a Studio Istolia készíti, a 18 éves játékfejlesztési tapasztalattal rendelkező Hideo Baba vezetésével (ő egyben producere is a játéknak).
A projekt célja, hogy egy teljesen új világban építse fel a cégcsoport következő RPG-jét; erről egyelőre annyit tudni, hogy hatalmas, élettel teli vidék, melynek lakói mernek álmokat dédelgetni, harcolni az igaz ügyekért – a Prelude Rune az ő történetüket meséli majd el. A bejelentésben további részleteket ígértek a későbbiekre.
Megjelenésről, támogatott platformokról sincs semmi információ, a stúdió munkatársakat is keres, tehát eléggé nyilvánvaló, hogy a projekt még nagyon az elején tart – a napvilágot látott művészeti tervek alapján azonban nagyon szép lesz (nézzétek a sárkányt!).
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Szefmester
2017.02.22. 10:51
Én már akkor örülni fogok ha nem csak 31 ellenfélmodellre lesz ráhúzva pár tucat skin mondván új ellenség, mint ahogy szokta. (pláne hogy utána berak valami olyan feladatot hogy minden szörnyből ölj meg legalább egyet, vagy ismerd meg, amihez többször kell lecsapni)
Valamint kifejezetten örülnék annak is ha nem utalnának a sima sztoriban arra az NPC-k hogy lehetne kártyázni is csak még épül a kaszinó azon része (mert hát a storeban megveheted jó pénzért az amúgy semmire sem jó blackjack asztalt)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Shadowguar...
2017.02.22. 13:10
Annyit elárulhatnának milyen harcrendszere lesz Nem bánnék valami Last Remnanthoz hasonló körökre osztott csapat alapút...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Szefmester Shado...
2017.02.22. 13:17
Az de jó kis csetepatékat eredményezett!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!