iPon Hírek

Új színekben pompázik a Galaxy Tab 3 Lite

Dátum | 2014. 03. 04.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A Samsung alig néhány hete jelentette be, hogy hamarosan kereskedelmi forgalomba kerül a vállalat valaha volt legalacsonyabb árszabású táblagépe, most pedig máris az ominózus termék bővülő színpalettájáról számolhatunk be. Szokatlan ez a gyors tempó, hiszen a dél-koreaiak általában a lankadó kereslet élénkítése végett szokták előhúzni az új színeket a kalapból. A Samsung mintha csak a tavaszt szeretné köszönteni, élénk és vidám árnyalatokkal állt elő.
A gyártó célja ezekkel az árnyalatokkal vélhetően az, hogy a fiatalabb generációknak még inkább tetszetős arcát mutassa a készülék. Az újdonságok nem teljes egészében fogják egyébként a felhasználók szeme elé tárni az új színeket, hanem a fehér előlappal lesznek ezek a megoldások kombinálva. A finoman textúrázott – így az ujjlenyomatokkal szemben jobbára immunis – hátlap immáron kékeszöld, barackrózsaszín vagy citromsárga árnyalatot is magára ölthet majd. Korábban, a rajtot követően még csak két színből lehetett választania az érdeklődőknek, volt fekete és fehér, de ezzel a trióval a kínálat már ötfősre bővült. A Galaxy Tab 3 család tagjai a történetük során egyébként nagyon sok változatban bukkantak fel, és várhatóan itt is lesznek még újabb kivitelek az idő előrehaladtával (gondolhatunk itt például a jellegzetes bordóra).
Az egész peremét is körül öleli a kellemes tapintású, színes hátlap.
Az újraszínezett Galaxy Tab 3 Lite persze semmilyen egyéb változáson nem esett át azon túl, hogy a jövőben sokkal színpompásabb ruhában is hazavihető lesz. Az eszköz előlapját továbbra is egy 7 colos panel tölti ki, ami 1024 x 600-as felbontással szolgál. A Lite lelke egy kétmagos chip, mely 1,2 GHz-es órajelen fog üzemelni, és ehhez kapcsolódik még 1 GB-nyi rendszermemória is. A tárhelye nem sikeredett túl kövérre, mindössze 8 GB-tal szolgál, de lehet majd microSD-vel bővíteni. Sajnos előlapi kamerája nincs, így csak a sokszínűségével „kérkedő” hátlapon felbukkanó 2 megapixeles egységgel lehet fotózni, illetve videózni. A kapcsolati lehetőségei között van 802.11 b/g/n Wi-Fi, és nem hiányzik belőle a Bluetooth 3.0 modul sem, de egyéb extrára nem érdemes számítani. Mindezt pedig egy 3600 mAh-s teljesítményű akkumulátor látja el energiával. És ennek köszönhetően átlagos lesz az üzemideje (kb. 7 óra folyamatos terheléssel).
Elölről csak a körvonal sejteti, hogy mivel is áll szemben az érdeklődő.
A Galaxy Tab 3 Lite új színei is változatlan áron fognak futni, tehát már 150 euró alatt is megkaparinthatóak lesznek az ilyen modellek. A három friss variáns Latin-Amerikában már megrendelhető, és remélhetőleg rövidesen szélesebb körben is elérhetőek lesznek a „vidám” Tab 3 Lite variánsok.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. twollah
2014.03.04. 21:48
Nagyon csajosak ezek a szinek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. mythbuster
2014.03.04. 23:14
Ebből megint per lessz...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!