iPon Hírek

Új tápegységek a Super Talent kínálatában

Dátum | 2007. 12. 18.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

A Super Talent Technology egy új tápegység családot mutatott be, amely az Atomic Juice fantázianevet kapta. Az Atomic Juice típusjelzés alatt futó tápegységek megkapják az Nvidia SLI minősítését is: a tápok 600W-os és 700W-os teljesítménnyel lesznek elérhetőek.

"Az új tápegységcsalád kifejlesztésénél nem átlagos termékeket akartunk piacra dobni, így az Atomic Juice család egyedi megjelenést és a kategória legjobb tulajdonságait hordozza magában." - mondta Paul Sperry a Super Talent üzleti fejlesztésekért felelős részlegének igazgatója.


Az ultra halk 120 mm-es golyóscsapágyas ventillátornak köszönhetően a termék alacsony zajszinten üzemel, az egyedi dizájn érdekében a ventillátorba tűzsárga LED-eket is beépítettek. A ventillátor kapcsolatban van a hőérzékelőkkel, így a fordulatszámát az aktuális terhelésnek megfelelően képes változtatni. A tápegység univerzális bemenettel rendelkezik: 100V-tól 264V-os feszültségik képes fogadni a hálózati feszültséget, így gyakorlatilag rugalmas keretek között képes megfelelően működni.

Az újdonság négy darab 12V-os fázissal rendelkezik, amelyek egyenként 18A leadására képesek. A négyfázisú tápellátásnak köszönhetően a processzor(ok), videokártyák és az egyéb rendszerösszetevők külön fázisról üzemelnekj a még nagyobb stabilitás érdekében. A Super Talent újdonságainak első mindapéldányai a napokban készülnek, a termékek kiskereskedelmi forgalomban várhatóan 2008. januárjától kezdve lesznek elérhetőek. A gyártó állítása szerint a 700W-os modell 145 dollár körüli áron lesz elérhető, ez az ár idehaza várhatóan valamivel magasab lesz.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. bszoke88
2009.03.07. 15:50
vissza a hírhez
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!