iPon Hírek

Új terepen hódít az Angry Birds Seasons

Dátum | 2012. 06. 19.
Szerző | DemonDani
Csoport | JÁTÉK

Az Angy Birds madárkái ismét egy teljesen új közegben indulnak majd bosszúhadjáratra a Seasons sorozat következő részében. Nemrégen mutatkozott be a teljesen önálló Angry Birds Space, ami az űrbe repítette a harcias madarakat, most pedig a víz alá buknak a nagy melegre való tekintettel.

A játék nagysikerű fejlesztője, a Rovio ezúttal is odafigyelt a részletekre, annak ellenére, hogy ez nem egy új alkalmazás, így több bevételt már nem hoz. A támadó szellemű madarainknak amint a vízbe érnek, teljesen más körülményekkel kell majd megküzdeniük, mint amit eddig a levegőben, vagy az űrben megszokhattak. A Piglantis-ban játszódó különkiadásban összesen harminc teljesen egyedi pálya várja majd a játék több száz millió felhasználóját. Ezzel a csomaggal a Seasons feltelepítését követően már összesen 290 pályát kapunk.Ezt nem kell ismét pénzért megvásárolni, mint a Space-t, hanem automatikusan frissülni fog a már telepített Seasons epizód. Akik még eddig nem használták, azok letölthetik a Google Play-ről és az App Store-ból, az előbbi esetben teljesen ingyen, de reklámokkal tűzdelve, az utóbbi helyről pedig egy dollár ellenében van erre lehetőségünk.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

8. Aeneas
2012.06.20. 06:14
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. uristen
2012.06.20. 09:04
Egyetlen egyedi jatek nincs mostanaban...

Keves Sci-fi, a Star Wars mar megint nem olyan amit varok, szornyu!

Nem erdemes szamitogepen ujitani ilyen jatekok miatt.

Es ez? Kinomban beszereztem, azthiszem a sima Angry Birds -et es jatszottam vele 1-2 orat... kinlodtam vele csak, szornyuuu!!!

Diablo II (2), pedig most is lekotott 200 oran keresztul, az a jatek legalabb er valamit, nem haragudnek a 3. resz mellett egy DII Super High Definition kiadasert.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. mikej95
2012.06.20. 09:45
A címtől egy pillanatig azt hittem, hogy az újabb verziók még több hozzáféréssel rendelkeznek olyan dolgokhoz, amikhez nem kéne. De jó eséllyel igazam van.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. gabesz7630
2012.06.20. 10:27
uristen:
A sima angry birds a legszarabb aztan meg a sessions.
A rio es a space viszont nagyon allat..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. uristen
2012.06.20. 18:20
Nagyon allat lehet. Madar, malac... allat(ok).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. MaximumGam...
2012.06.20. 23:03
ma majdnem földhöz basztam a telefont... emiatt a játék miatt....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. bar1984
2012.06.22. 20:25
Látnátok csak Kínát! Ott eszméletlen menő ez a játék. Orrba szájba ezt nyomatja az összes kínai állandóan. Elhihetitek a saját szememmel láttam!!!!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Zabalint
2012.06.25. 12:37
Valaki mondja már el, mitől ez a nagy Angry Birds mánia? Nem tudom egyszerűen felfogni, hogy mi jó lehet egy ilyen játékban. Nyilván voltak anno a tank típusú játékok, ahol megadta az ember a lövés erejét és az irányt(szöget), és így kellett eltalálni az ellenséges tankot, ezekkel lehetett pár órát játszani, de aztán tovább már senkit sem kötött le. Nyilván ez az angry birds ügyességi is, de akkor is alapvetően erre a sémára épül, nem tudom hogy lehet ezt rendszeresen játszani. Valaki elmagyarázhatná, mi a jó benne.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!