iPon Hírek

Új termékekkel készül az Amazon

Dátum | 2009. 09. 23.
Szerző | Gabriel
Csoport | IT VILÁG

Saját termékeket dobott piacra az Amazon,  AmazonBasics márkanév alatt. Elsőként AV kábelek és írható DVD-korongok bukkantak fel a választékukban.

Ezt a felhozatalt a későbbiekben természetesen bővítenék, bár az egyelőre még kérdéses, hogy pontosan mikkel is. Elmondásuk szerint ugyanis e tekintetben nagy hangsúlyt kívánnak fektetni a vásárlóik igényeire, ötleteire és visszajelzéseire - vagyis azt szándékozzák kínálni majd, amit ténylegesen keres is a nép.

Túlzott drágaságtól nem kell tartani, mivel lehetőség szerint megfizethető kínálatban gondolkodnak. Ezt jól mutatja az eddigi választékuk is: USB-hosszabbító kábelt már 3,41 dollártól kínálnak, kétrétegű DVD-t 35,05 dollártól (50db-os csomagban), egyrétegűt pedig 19,66 dollártól (100db-os csomagban). Érthetetlen módon azonban 100db CD is 20,48 dollár.

A Kindle e-olvasó után ezek a cég első saját márkájú termékei; láthatólag tehát egyre inkább hajlanak a saját gyártmányú holmik felé. Meglátjuk, mi mindennel bővítik majd még a kínálatukat.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!