iPon Hírek

Új Tomb Raider játék… kicsit másképp

Dátum | 2010. 03. 11.
Szerző | dragon83
Csoport | JÁTÉK

Az elmúlt években megjelent Tomb Raider játékok minősége eléggé hullámzó volt, nem csoda, hogy sokan elveszítették a hitüket a szériában. Viszont a folytatásra úgy érezzük érdemes lesz odafigyelni, mivel a fejlesztő Crystal Dynamics teljesen új utakra kívánja terelni a sorozatot. Már a cím is eltér az elődökétől, hiszen Tomb Raider helyett Lara Croft and the Guardian of Light névvel fog megjelenni, méghozzá PC-re, Xbox Live-ra és PSN-re. Ami a játékmenetet illeti, a korábbi részektől eltérően nem TPS nézetet használva fogjuk Lara-t irányítani, hanem egyfajta izometrikus kameraállás lesz a játékban. Ami nem változik, hogy ezúttal is rengeteg logikai és ügyességi feladat kap helyet a programban, és persze az akciórészek is megmaradnak. Viszont – és itt jön a legnagyobb újdonság – ezúttal nem egyedül Lara lesz a főszereplő, mivel a játékmenet kétfős kooperatív módra épül, így a szexi régésznő mellett egy bennszülöttnek tűnő karaktert is irányíthatunk majd. A fejlesztők szerint a program 6-7 órányi játékidőt ígér, ami a 15 dolláros árat figyelembe véve elég jó üzletnek tűnik. Ha tetszik a játékosoknak lehet, hogy több kalandot is láthatunk majd így Lara főszereplésével a nagy játékok mellett.

A feladatokat csak közösen tudjuk megoldani

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. YuGabe
2010.03.11. 22:35
Hát tényleg nem TR. Mondhatni "tipikus" Live-os játék, gondolom XNA GS-ben írják. Ilyen Trine szintűnek képzelem, ergo nem egy sima TR folytatás, hanem csak egy hasonló játék, amiben Lara is szerepel.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Phantomstr...
2010.03.12. 12:22
Egy pillanatra már azt hittem, hogy ilyennek szánják az újat. Kicsit olyan vakvágány lenne, mint az Angel of Darkness. A Legenddel jó irányba indultak el.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!