iPon Hírek

Új Total War érkezik februárban

Dátum | 2009. 08. 19.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A SEGA és a Creative Assembly bejelentette a Napoleon: Total War című játékát, amely a közismert stratégia sorozatot egy friss, sztori központú irányba kívánja elmozdítani. A megjelenés 2010 februárjára tehető.

Ez bizonyára mindenkit nagy meglepetésként fog érni, de a Napoleon: Total War Bonaparte Napóleon életére és hódításaira fókuszál majd. Az egészet három nagy kampányra osztja majd le a játék. Az első a legendás francia hadvezér fiatal éveit dolgozza fel Olaszországban és Egyiptomban. Ezt moszkvai "kalandjai" követik, lezárásként pedig Wellington Hercegével ütközik meg a híres Waterlooi Csatában. A játék lehetőséget ad nekünk a történelem kedvünk szerinti újraírására.

Konkrét gameplay elemeket még nem részleteztek, de a Creative Assembly biztosított minket arról, hogy a Napoleon nagy ugrás lesz a játékmechanika terén. A megcélzott platformokról még szintén nem esett szó, de szinte biztos, hogy a fókuszban a PC lesz.

           

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. axe
2009.08.19. 17:55
VISSZA A HIRHEZ

biztos jó lesz... viszont egy olyan játékot megnéznék mint amiben az is játszódik (idő) csak fps-be (nem a kép/másodpercre gondolok -.-) és akkor neked kell lőni iylen ágyúval meg régi puskával amit újra kell tölteni stb. egy cod2-4 grafikával... szivesen játszanék vele
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Adriján
2009.08.19. 19:59
jah biztos jó lesz... de battlezone 2 styleban királyabb lenne..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Joachim21
2009.08.19. 20:21
Ez a Total War széria egyre rosszabb ... a Rome Total warral még ma is eljátszok, Mediaval is jó volt, de az Empire-rel 2 hét után dögunalom volt az egész, valahogy nincs hangulata. Az sem lenne rossz, ha nem csak 5 nagy "nemzet" lenne benne, hanem a szabadságharcok után ki lehetne szakadni, pl. magyarországgal. Én nem várok ettől az új résztől sem nagy durranást, hacsak nem az a nagy durranás, hogy 20 Gigát fog elfoglalni. (Empire 15öt bekajál nálam)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Multitask
2009.08.21. 11:25
A Rómával én is játszottam, de a Medieval felidegelt, úgyhogy nem is játszottam vele inkább.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!