iPon Hírek

Új Transcend memóriák, Corsair Vengeance árak

Dátum | 2010. 12. 02.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

A Transcend illetékesei bejelentették a gyártó legfrissebb DDR3-as memória csomagját, amelyben két darab 4 GB-os DDR3-as memória modul helyezkedik el. Ezzel együtt a Corsair is fontos közleményt adott ki a napokban, amelyből kiderül, hogy a nemrégiben bemutatott Corsair Vengeance névre keresztelt memória csomagok pontosan mennyibe fognak kerülni.

A Transcend palettája  a legújabb kétcsatornás DDR3-as memóriacsomag érkezésével már teljessé vált

Az aXeRam Extreme Performance DDR3 Memory névvel ellátott termékcsalád legfrissebb tagja egy kétcsatornás memóriacsomag, amelyben 4 GB-os memória modulok helyezkednek el. A DDR3-2000 MHz-es órajelen üzemelő modulok 1,6V-os feszültséget igényelnek és CL9-11-9-24-es időzítéseket kínálnak a játékosok, a tuning mesterek és a hardcore felhasználók számára.


A friss memóriacsomag érkezésével a gyártó aXeRam családja teljessé vált, mostantól ugyanis tartalmaz kétcsatornás 4 GB-os (2 x 2 GB) és 8 GB-os ( 2 x 4 GB) DDR3-2000 MHz-es csomagokat, valamint háromcsatornás 6 GB-os (3 x 2 GB) DDR3-2000 MHz-es csomagot és egy felsőkategóriás kétcsatornás DDR3-as kitet is, amelyben 4 GB-nyi DDR3-2400 MHz-es memória helyezkedik el (2 darab  2 GB-os modul).


Közös tulajdonság a Transcend termékeinél, hogy minden memóriacsomag támogatja az Intel XMP technológiáját, valamint minden csomag kompatibilis az Intel P55-ös (kétcsatornás csomagok) és X58-as (háromcsatornás csomag) rendszereivel. Az új modulpáros és a meglévő csomagok ajánlott végfelhasználói ára egyelőre nem ismert.

Corsair Vengeance: kiderült, hogy mennyibe kerülnek az új memóriacsomagok

A Corsair Vengeance memória moduljai néhány nappal ezelőtt mutatkoztak be. A termékek újfajta hűtéssel érkeznek és többféle kiszerelésben is elérhetőek lesznek. Az új memóriacsomagok mind az AMD, mind pedig az Intel platformjaival kompatibilisek, de a háromcsatornás kiteket természetesen csak az X58-as alaplappal ellátott rendszerekhez lehet, illetve érdemes használni. A modulok 1,5V-os üzemi feszültséget igényelnek és modelltől függően DDDR3-1600 MHz-es vagy DDR3-1866 MHz-es órajelen üzemelnek, ahogy az az alábbi táblázatban is látható. Az ajánlott végfelhasználói árakat természetesen szintén tartalmazza a táblázat.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!