iPon Hírek

Új Transformers játék készül

Dátum | 2009. 12. 17.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az Activision újabb Transformers-es videojátékkal készül minket "megörvendeztetni". A legújabb változat alcíme War for Cybertron lesz. A történet a címszereplők anyabolygóján játszódik majd, azt meséli el, hogy hogyan kötöttek ki a Földön.

A fejlesztő a High Moon Studios lesz, akik a The Bourne Conspiracy játékot is készítették. "A Hasbro most először fog együttműködni az Activisionnel, hogy új irányba tereljék a Transformers sztorit és bemutassák történetük legfontosabb mozzanatait, amik végül meghatározták személyiségüket." - nyilatkozta Aaron Archer a Hasbrotól. "Ez a figyelemreméltó játék segít elmagyarázni a legkritikusabb történéseket a Transformers világban. Ezekre aztán olyan történeteket építünk majd a jövőben, amikről néhány éve még álmodni se mertünk volna."

Igazából két történeti szál lesz. Az Autobot kampány azt mutatja majd be, ahogy a hősies robot/szállító típusok megpróbálják megmenteni a bolygójukat, míg a Decepticon a hatalomvágyról és az univerzum irányításának megszerzéséről szól...

A War for Cybertronban már lesz csapat alapú online co-op és többféle head-to-head multiplayer mód. Frissítenek majd kicsit a megjelenésen is, mi több, láthatjuk majd az ikonikus Transformers karaktereket eredeti, cybertroni formájukban. A játék PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra, Wii-re és DS-re készül. Reméljük jobb lesz, mint a legutóbbi.

Transformers - Revenge of the Fallen

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Insignia
2009.12.17. 21:06
hát nemtom nekem az első se jött be annyira... de maga a film fantasztikus
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. csab959
2009.12.17. 23:38
Az első részben a harcrendszer rendkívül monoton lett, a második rész néhány fokkal jobb, remélhetőleg pozitív irányba fog mozdulni a következő játék.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. rabib
2009.12.21. 15:35
Remélem jó lesz. Nekem a Transformers 2 játékban tetszett leszámítva azt, hogy a játékállást sose mentette el...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!