iPon Hírek

Új TV tuner készül a PS3-hoz

Dátum | 2010. 06. 01.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A jelek szerint a Sony Cambridge stúdió egy új PlayTV digitális TV tuneren dogozik a PlayStation 3-hoz. A PlayTV első verziója még 2008 végén vált kaphatóvá Európában.

"Még mindig dolgozunk a PlayTV-n és a PlayTV 2-n." - nyilatkozta Mark Green, amikor megkérdezték tőle, hogy min munkálkodnak épp a stúdióban. A megjegyzés egy LittleBigPlanet PSP interjú közepén hangzott el. A Sony nemrég hivatalosan is megerősítette, hogy hamarosan (=még idén) jön egy frissítés a PlayTV szoftverhez, mellyel megjelenik a Facebook integráció lehetősége is.

A PlayTV 2 említésével most először merült fel a hardver frissítésének eshetősége. Egyesek azt várják, hogy a fejlesztéssel majd digitális HD adásokat is foghatunk majd (az első generációs példány csak az SD-t támogatta). A PlayTV lehetővé teszi, hogy felvegyünk és visszajátszunk TV adásokat a PS3 segítségével, további információkért ajánljuk a termék hivatalos honlapját!

A PlayTV 1 még nem támogatja a HD adásokat

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. pycur
2010.06.01. 14:12
Jee vegyünk tunert a ps3hoz hogy a tvnken +1 tunerrel tudjuk nézni a tv-t, ne kelljen AV-ról elkapcsolni
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Ad4m
2010.06.01. 14:23
Szerintem egyáltalán nem hülyeség. Sokan monitort használnak tv helyett, nekik jól jöhet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. 5hR3kY
2010.06.02. 09:11
A Sony alapvetően nem azért csinálta a tunert hogy TV-t lehessen nézni a PS3-on keresztül, hanem azért hogy ha rákapcsol az ember egy ilyet a PlayStation-re akkor abból egy digitális VCR lesz, és ne kelljen külön vásárolni az felhasználónak egy felvevőt ha szeretné rögzíteni a TV adásokat. Egy ilyen kütyüvel már tényleg multimédiás szórakoztatóközpont válik a PS3-ból.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. YuGabe
2010.06.02. 17:44
A következő generációs konzolokban szerintem alapból lesz TV tuner, vagy legalábbis mindenképpen választható opció lesz. Mindenesetre engem hidegen hagy, nem nézek TV-t, viszont az ötlet szerintem is nagyon jó.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!