iPon Hírek

Új USB TV-tuner a Prolinktől

Dátum | 2007. 11. 14.
Szerző | Gabriel
Csoport | MEGJELENÍTÉS

A PixelView PlayTV USB 415 a cég legújabb üdvöskéje: teljes mértékben kompatibilis a Windows Vista Media Centerrel, és főként laptopoknál tudja magát hasznossá tenni.

Amit még tudni lehet róla: az analóg adásokat fejlett szilikon tunerrel várja, és kiváló, valós idejű MPEG2-felvételre is lehetőséget ad. Képes emellett időváltásra (vagyis szünetre tehetjük az élő adást) és programozott felvételre is. Végül, de nem utolsósorban automatikus keresésre is képes - akár a PixelView PVR szoftver, akár maga a Windows Media Center által - a TV-csatornák között.

Az USB kapcsolatnak köszönhetően tehát könnyűszerrel, pillanatok alatt átalakíthatjuk a laptopunkat egy elsőrangú, felvételre is kiválóan alkalmas tévé-készülékké - olyannyira, hogy a tunerhez még egy távirányítót is kapunk, amellyel vezeték nélkül vezérelhetjük a laptop-tévénket.

Árat és megjelenési dátumot azonban egyelőre még nem közölt a cég.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.11.14. 08:02
A PixelView PlayTV USB 415 a cég legújabb üdvöskéje: teljes mértékben kompatibilis a Windows Vista Media Centerrel, és főként laptopoknál tudja magát hasznossá ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!