iPon Hírek

Új választható fajokat mutattak be a SWTOR-hoz

Dátum | 2010. 08. 10.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Eddig is tudtuk, hogy az embereken kívül lesznek más játszható fajok is, hisz láthattunk már rattaki Bounty Huntert (fejvadászt), csillai Imperial Agentet  (ügynököt) és twi'lek Smugglert (csempészt) is. Lássuk az újonnan leleplezett fajokat.

Most először játszhatunk videojátékban Sith Pureblooddal. A vörös bőrű erőhasználók felmenői közt olyan Sith Lordok vannak, mint Naga Sadow és Marka Ragnos. Az ősök haragja tovább él a pureblood Sith harcosokban...


Az emberhez nagyon hasonló miralukák kivételes Jedi lovagokká válhatnak. Mivel a szülőbolygójuk teljesen sötét volt, a miralukák teljes egészében az erőn keresztül érzékelik a környezetüket. Éppen ezért csökevényes szemgödrüket eltakarják.


A galaxis egyik legbölcsebb és misztikusabb fajaként emlegetett zöldbőrű miriálokat leginkább egy Jedi Consular szerepében lehet elképzelni. Egyik feltűnő jellemzőjükként szimbolikus arctetoválásaikat említhetnénk meg, de híresek ügyességükről is. Tisztelik őket a türelmükért és tisztánlátásukért.


A Sith Birodalom elnyomott fajai között sokban megvan a potenciál az erőhasználatra, de kevesen jutnak el odáig, hogy végül maguk is beálljanak a sithek sorai közé. A büszke zabrak nép ezen kevesek közé tartozik. Erősek, agresszívak, nem csak ellenfeleiket, de saját kollégáikat is gyakran megfélemlítik...


Ezzel a lista még nem teljes, az elkövetkezendő hónapokban számíthatunk még hasonló bemutatókra. A hivatalos honlaphoz katt ide (ott nagyobb verziót is találtok a hírben szereplő képekből).

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. kiskoller
2010.08.10. 22:37
ragnos, visas, maul (meg persze Bao-dur) és luminara fanok örülhetnek
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. TheDj
2010.08.11. 09:03
Imádom a SW-t de valahogy mégsem értem a Sith Tisztavérű fogalmát...A Sith nem faj, hanem egy "vallás". A linken mégis azt írják, hogy egy faj... Ha mondjuk Dooku "megbüntetné" Ventriss-t, akkor a kettejük szerelméből egy vörös izé lenne??? ...vagy ez olyan dolog, mint a zsidók és Izrael? Tehát aki a Sith-nek születik a Sithek bolygóján az nem biztos, hogy Sith vallású lesz???
Ezek szerint létezik egy Jedik által lakott bolygó is, ahol nem minden Jedi-nek született Jediből lesz Jedi

Utánakeresve egyetlen értelmes linket találtam:
Korriban

..de a Sith faj fogalmára rákattintva eldönthetem és megírhatom magamnak, mit is jelent.
A játék nagyon tuti, a teaser videók megint csak ütnek de szerintem feleslegesek az ilyen belemagyarázások.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. kiskoller
2010.08.11. 11:17
alapból a Sith egy faj volt korribanon. a sötét jediket számüzték korribanra a jófiúk régen. a számüzöttek mikor meglátták a primitiv sith fajt, istenként uralkodtak a sith-ek felett, mivel a sithek nem ismerték az Erőt. Innen az elnevezés hogy Dark Lord of the Sith, tehát a Sithek ura. később az ottani emberekből meg sithekböl kialakult ez a vörös izé faj. Ha játszottál a jedi academyvel, láthattak hogy ragnos sem épp ember volt. mégkésőbb a sith fogalma átalakult egy valássá, filozofiává.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. kiskoller
2010.08.11. 11:19
És az Naga Sadow, nem Shadow
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Caboose
2010.08.11. 11:26
De a Sith eredetileg egy különálló faj volt (ez a piros bőrű) de amikor a sötét jedik a Korribanra kerültek egybe olvadtak és így alakult ki a Sith "eszme".
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. kiskoller
2010.08.11. 12:48
pont ezt mondtam, Caboose
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Caboose
2010.08.11. 16:09
kiskoller: Bocsi amikor írtam, még nem láttam a te hozzászólásodat. Szóval TheDJ-nek ment volna.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!