iPon Hírek

Új versenyzős MMO készül

Dátum | 2010. 09. 15.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A SuperCar Challenge-ért felelős Eutechnyx lerántotta a leplet az Auto Club Revolution-ről, mely egy free-to-play modellre építő böngészőből játszható versenyezős MMO. A játék valamikor 2011-ben jön majd ki.

Lesz benne rengeteg licencelt jármű és alkatrész, kiterjedt közösségi funkciók és a multiplayer versenyek. Testreszabhatjuk autónkat, amit aztán mindenkinek mutogathatunk, sőt, akár el is adhatjuk. A megerősített márkák között ott van a Jaguar, Lotus, Bugatti, McLaren, Pagani, BMW, Mini, Bentley és Chevrolet, összesen több mint 45 gyártó nyújtott segítséget az Euterchnyx-nek autóik digitális másainak elkészítésében.

Több cég mutat majd be koncepciós és gyártás előtt álló autótókat is a játékban.

"Az Auto Club Revolution egy virtuális álomgarázst nyit az autórajongók előtt, és egy közösségi teret, ahol összefuthatnak hasonló érdeklődésű emberekkel, illetve együtt játszhatnak." - írta le Darran Jobling vezérigazgató. "A játék teljesen ingyenes, néhány prémium tárggyal. Bárki számára elérhető, függetlenül kortól vagy képességektől. Olyan szintű realitást hoz, amit eddig még nem láthattunk versenyzős játékokban vagy motoros járművekre koncentráló online világban."

A hivatalos honlapon szavazhatunk autókra, pályákra és városokra, amiket szívesen látnánk a világban.

"Figyeltünk a rajongókra és a jövőbe tekintettünk, ennek az eredménye az ACR."

A cég már több mint egy évtizede foglalkozik versenyzős játékokkal, volt idejük kiismerni a műfajt, tanulni saját hibáikból. Meglátjuk, mit tudnak összehozni a böngészőnkbe, végülis láttunk már kisebb csodákat browserekben...

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. myckie2
2010.09.15. 18:12
a world is elég volt nem kell több...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. nedcoleman
2010.09.15. 18:22
"Városok", amelyeket mindenképpen látni kellene a már most sikergyanús online autózgatósságban:

Zsámbék
Tiszaalpár
Etyek....


 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. myckie2
2010.09.15. 18:23
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. myckie2
2010.09.15. 18:29
PLS vote mindenki a hungaroringra azért ne maradjon ki!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. myckie2
2010.09.15. 20:45
most elnézve ez a cég tud játékot csinálni és ha jól látom ez állat játék lesz várom
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. 5hR3kY
2010.09.16. 11:55
A SuperCar Challenge online bétájában benne voltam, de valami katasztrófa volt. Ahogy hallottam a végleges verzió sem lett jobb. Inkább szimulátornak készült, de annak is rossz volt mert a fizika sem volt benne élethű, a kanyarodásokról nem is beszélve. Úgy emlékszem hogy egy kört sem bírtam benne végigmenni kicsúszás nélkül. A Gran Turismo 5: Prologue után egy iszonyatos csalódás volt, úgyhogy ettől sem várok majd világmegváltást(arra majd ott lesz a GT5 november 3-án ).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!