iPon Hírek

Új vezető a UPC Magyarország élén

Dátum | 2009. 06. 15.
Szerző | napi.hu
Csoport | IT VILÁG

A szakember több mint húsz éves tapasztalattal rendelkezik a kábeltelevíziós iparágban. Kenigsztein számos felsővezetői pozíciót töltött be az izraeli Tevel és Tevel Telecom cégnél, 2004 óta pedig a UPC Hollandia műszaki igazgatójaként dolgozott.

A UPC magyarországi vállalatát eddig irányító Gene Musselman, a Liberty Global európai kábelszolgáltatási üzletágát képviselő UPC Broadband elnöke szerint a cég új vezetője kulcsszerepet töltött be a UPC hollandiai hálózatának megújításában, amelynek révén a világ egyik legmodernebb kábelrendszere jött létre, valamint a UPC 120 megabit/másodperc sebességet nyújtó Fiber Power technológiájának bevezetésében. Betzalel Kenigsztein számos új terméket és szolgáltatást kíván bevezetni a magyar piacon, így az elektronikus videótárat (Video on Demand), interaktív szolgáltatásokat és az ultragyors internet-hozzáférést.

A magyarországi távközlési szolgáltató előző vezetője, Joe Zuravle márciusban azt követően távozott posztjáról, hogy a cégnél összeférhetetlen üzleti tevékenység miatt belső vizsgálat indult.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!