iPon Hírek

Új vízhűtőrendszer a Thermaltake kínálatában

Dátum | 2008. 07. 08.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

A Thermaltake mérnökei gondoltak a hosszú forró nyárra, így elkészítették legfrissebb vízhűtő alkalmatosságukat, amelynek segítségével hűvösen tarthatjuk rendszerünkben üzemelő Intel vagy AMD processzorunkat. A gyártó terméke a Bigwater 760i utódja, amely Bigwater 770-es típusjelzéssel kerül forgalomba.


A Thermaltake Bigwater 770-es modellje elődjénél nagyobb teljesítménnyel rendelkezik, így átlag felhasználók számára és a tuning szerelmeseinek is megfelelő alternatívának bizonyulhat. Az egység egyik része két darab 5,25 hüvelykes bővítőhelyet foglal el a számítógépházból, ebben az alkalmatosságban található a P500-as vízpumpa, amely 500 liternyi vizet képes megmozgatni egyetlen óra leforgása alatt. A szivattyú kerámia csapágyazással van ellátva. Az alkalmatosság egy tágulási tartályt és egy utántöltő nyílást is tartalmaz. A rendszer másik felén található a 12 cm-es átlóval rendelkező radiátor, amely a rendszer által termelt hőt adja le. A hatékonyabb hőleadás érdekében a radiátoron egy 120 mm-es ventilátor is található, amely 1300 és 2400 fordulat/perces sebesség között üzemel. A Bigwater 770-es rendszerben jelen van egy 230 grammos processzorhűtő blokk is, amelyet LGA 775-ös, Socket 478-as, valamint AM2-es és Socket 939-es processzorfoglalatokhoz lehet alkalmazni.

A Thermaltake rendszere 3/8 hüvelykes csövekkel van összekapcsolva, a biztonság érdekében egy áramlásjelzőt is tartalmaz a vízhűtő rendszer. A Bigwater 770-es megoldás a hónap vége felé jelenik meg kereskedelmi forgalomban, a gyártó egyelőre nem szolgált információval a termék végfelhasználói árával kapcsolatban.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások