iPon Hírek

Újabb akciók a Samsung Apps-nál

Dátum | 2012. 05. 22.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A dél-koreai gyártó által létrehozott alkalmazásboltban most a korábban bejelentett akció mellett újabb kettő tűnt fel, ráadásul ezek keretében most minden kínált alkalmazás ingyenesen érhető el. Az akció továbbra is a bada OS rendszerrel felvértezett készülékeknek kedvez.

A Samsung nagyon komoly hadjáratot indított a bada mellett, miután az ismét meg tudta előzni a Microsoft Windows Phone-ját a piaci részesedés tekintetében. Azt pedig a Samsung is tudja, hogy a leendőbeli tulajdonosok figyelmét leginkább a rengeteg ingyenes alkalmazás keltheti fel manapság. Vagyis minél több akciót indítanak, annál többször szerepelhetnek a híroldalak hasábjain.


A már említett két akció teljesen különböző témakörökben igyekszik kielégíteni a felhasználókat. Az egyik keretein belül az idei év legnagyobb népszerűségnek örvendő játékait szedték össze egy tizenegy tagú listába.


A másik akcióban 20 alkalmazás vesz részt, és ezeknek az összetétele már igen csak változatosra sikeredett. Találunk közöttük több kamerához kötődő programot is, a CamCard Bada például egy üzleti applikáció, mely kereken 2800 forint lenne eredetileg, és a névjegykártyákon szereplő adatok fényképezését követő felismerésére, valamint azok rögzítésére szolgál. De a háziasszonyoktól az interneten szerelmesein át a túrázókig mindenki megtalálhatja a magának való programot.

A játékos kedvűek ide klikkeljenek, a többiek pedig erre fáradjanak az ingyenesen letölthető alkalmazásokért. Végül még egy apróságot megjegyeznék zárásul a Samsung Apps mellett, mégpedig azt, hogy átlépték a tízezer alkalmazásos határt. Ennek a javát a bada OS-re készített dolgok adják, ami azért szép eredmény egy saját fejlesztésű rendszernél.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. piter
2012.05.23. 05:59
Nem csak a Bada-ra van ingyen most!Nekem galaxy s2-om van es ott is ez az uzenet fogadott!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!