iPon Hírek

Újabb Creative hangkártyák

Dátum | 2008. 05. 17.
Szerző | Freeman07
Csoport | IT VILÁG

A Creative nem tétlenkedett a héten, sorba mutatta be új termékeit. A most bejelentett Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Professional Series és Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series hangkártyák a vállalat csúcskategóriás PCI-Express termékvonalát bővítik.

A Creative legújabb hangkártyáival épített számítógépeken fognak versenyezni a játékosok a professzionális színtű Championship Gaming Series-n (CGS). "A professzionális játékosok között a hangzás fontos szerepet tölt be, mert minden versenyképes előny jelentheti a különbséget győzelem és vereség között. A Creative Sound Blaster X-Fi Fatal1ty hangkártyák jelentősen erősítik bármely játékos felszerelését, és képessé teszik magasabb szintű teljesítmény elérésére." - nyilatkozta Johnathan “Fatal1ty” Wendel, a világbajnok játékoslegenda a CGS-en.


A 219 dollárba kerülő Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Professional Series EAX Advanced HD 5.0 támogatással, X-RAM-mal, X-Fi (Extreme Fidelity) processzorral, Dolby Digital Live támogatással és hardveres gyorsítással rendelkezik. Annak ellenére, hogy csúcskategóriás termékről beszélünk, a Creative úgy látszik nem emelte a csillagos égig az árat.


A másik újdonság, a Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series 299 dollárba kerül. Szolgáltatásaiban megegyezik a Professional Series-zel, azonban egy előlapi panellel is rendelkezik amire fejhallgatót, headszetet tudunk csatlakoztatni. A vásárlók ezt egyaránt behelyezhetik 3,5-hüvelykes és 5,25-hüvelykes helyre. A két termék június végére várható.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások