iPon Hírek

Újabb csillag a Steam zászlóra: Square-Enix

Dátum | 2009. 02. 24.
Szerző | Svindler
Csoport | JÁTÉK

A Square-Enix visszaigazolta, hogy hamarosan megjelenik játékaival a Steam-en. Az első név, mely felkerül a listára nem más lesz, mint a március végén megjelenő The Last Remnant. Nem egyszerre fog elindulni a dobozos és a csak bitek formájában létező változat, utóbbi ugyanis április 9-ére van datálva. A cég főnöke nagyon bizakodó, úgy érzi a Steamen keresztük közelebb kerülnek az igényes PC-s játékokat váró közönséghez is (bár pont az említett játék nem ért el túl nagy sikereket eddig X-boxon).

Szóval mostantól lehet imádkozni, hátha komolyabban is elgondolkoznak a PC-s portok lehetőségén vagy esetleg visszamenőleg felpakolják az eddig megjelent kicsi, ám nívós felhozatalt! (Viszont hiú ábrándokat senkiben sem szeretnénk ébreszteni, a Final Fantasy XIII még mindig Playstation 3 és X-box 360 cím lesz.)

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Svindler
2009.02.24. 21:40
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. StevyXIX
2009.02.25. 20:20
SquareEnix elég jó cég éppen, nagyon jó rpg-ket csinál, már ha valaki szereti a stílust (mert mindenkinek nem tetszhet ügye), Final Fantasy Advent Children meg fenomenális, igaz story nulla, de látvány és akció mindenért kárpótol.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Magrathea
2009.02.26. 14:40
Megjelent a Last Remnant PC demo. Letölthető például itt: http://www.gpdownloads.co.nz/dl.dyn/Files/4265.html
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!