iPon Hírek

Újabb csúszások: Tálcán az Ubi

Dátum | 2009. 07. 28.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Most, amikor már éppen eltűntek a 2010-re csúszó játékokról szóló hírek a főoldalról, belibbent az Ubisoft a legújabb bejelentésekkel. Ne számítsunk 2009-ben a Splinter Cell: Conviction és a Red Steel 2 felbukkanására sem. Eltolták még ezeken kívül a Ghost Recon 4 és az I Am Alive kiadását is.

I Am Alive
Az előbbi két játék a következő gazdasági év első negyedévében jön ki (április és június közt) a jelenlegi év negyedik negyede helyett (január-március). Az új Splinter Cell az E3-on még az egyik összetartó eleme volt az MS konferenciának, úgy tűnt minden rendben van körülötte. Mi több, nem sokkal korábban előjött még az is, hogy karácsony előtt kiadják a játékot... Ettől persze az Ubi még így is nagyon jól áll az idén (legalább is ők verik a mellüket), hiszen ott van nekik az Assassin's Creed 2, amit november 20-án szállítanak le nekünk.

A kiadó idei első negyedéve egyébként nem sikerült valami rózsásan, az eladások 50%-ot estek, ami Yves Guillemot szerint "a Nintendo DS eladások éles lassulásának köszönhető, valamint ez eddig elkészült játékoknak, amik sokkal kiélezettebb piaci helyzetbe kerültek ki, mint arra a cég korábban számított". (Mire számítottak? A Hello Kitty Adventures-szel fognak versenyezni?)

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Joachim21
2009.07.28. 11:27
VISSZA A HIRHEZ

Nem azért van ez a sok csúszás, mert abban reménykedik mindenki, hogy véget ér ez az álváság addigra?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!