iPon Hírek

Újabb Dell laptopok, játékosoknak és tanulóknak

Dátum | 2009. 05. 31.
Szerző | Freeman07
Csoport | NOTEBOOK

Legutóbb színes, 10,1-hüvelykes netbookokat láthattunk a Dell-től, melyeket leginkább iskolai felhasználásra szántak. Most azonban valamivel nagyobb méretű és teljesítményű hordozható gépeket dobott piacra, mégpedig a Studio 14z sorozatot.

A Studio 14z notebookok nevükből adódóan 14-hüvelykes, LED-es háttérvilágítású kijelzővel rendelkeznek. Központi egységként választhatunk beléjük kétmagos Intel Pentium, vagy akár T9550-es Core 2 Duo processzort. A grafikus gyorsítást az NVIDIA GeForce 9400M GPU-ja biztosítja, mely DisplayPort- és HDMI-kimenet támogatással is rendelkezik. Van még a notebookokban 1,3 megapixeles webkamera, WiFi és Bluetooth, valamint eSATA-, Express Card- és USB 2.0-csatlakozási lehetőség, illetve 4W-os sztereó hangszórópár is.

A vékony és könnyű laptopban az adattárolásról egy 500 GB-os kapacitású merevlemez gondoskodik. A Dell azt állítja, hogy ez az első olyan felhasználói laptop, mely rendelkezik a FailSafe lopásmegelőző technológiával. Ez azt jelenti, hogyha ellopják a gépet és az csatlakozik az Internetre akkor az összes fájlt távolról le tudjuk törölni.

Az NVIDIA CUDA-technológiával rendelkező, és 1080p-felbontású videók lejátszására képes Dell Studio 14z-k ára 649 dollárról kezdődik és hat különböző színben (fekete, kék, zöld, lila, vörös, rózsaszín) lesz kapható. Kedves gesztus, hogy minden egyes ilyen laptop-vásárlással 5 dollárral támogatjuk a Susan G. Komen for the Cure alapítványt.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Tomato
2009.06.01. 11:18
VISSZA A HIRHEZ

Ha lenyúlják , csak egy vinyócsere azt mehet akkor ujra... amaz vinyót meg egy másik gépen lehet buherálni , vagy csak format azt kész.... netán a csavarok is kóddal védve
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. legyes
2009.06.02. 10:16
Kombinálni kell egyéb, más - már régóta létező - lopásvédelmi megoldásokkal.

De akiknek a hátsó ülésről, hipermarket parkolóban lopják el, azok meg is érdemlik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!