iPon Hírek

Újabb Deus Ex 3 részletek láttak napvilágot

Dátum | 2009. 01. 31.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Újabb információk bukkantak fel a készülőben levő Deus Ex 3-ról egy cseh website-on, a Hratelne.cz-n. Az Eidos fórumon lévő fordítások alapján megtudhattuk például, hogy a főhős neve Adam Jensen lesz, a történet pedig egy olyan világban helyezkedik el, ahol a kibernetikával foglalkozó cégeknek nagyobb hatalmuk van mint a kormányoknak. Aki megengedheti magának, hogy implantátumokat vásároljon - és ezáltal növelje képességeit - a társadalom elitjébe tartozhat. A szegényebb rétegek közt viszont mindez közfelháborodáshoz vezetett...


A játékban kiemelkedő lesz majd a csoportban támadó ellenfelek mesterséges intelligenciája. A squadoknak lesz egy felismerhető vezére, aki irányítja őket, utasításokat oszt, alkalmazkodik a játékos lépéseihez (fegyvereket vált például). Ha sikerül elintézni a vezért, a csapat taktikai hatásfoka jelentősen gyengül. A Boss küzdelmeknél is észrevehető lesz ez a fajta AI, a korábbi cselekvéseink befolyásolják a főellenségek taktikáját. Hogy hogyan működik ez pontosan, azt nem tudtuk meg a cikkből. Említést tettek még a dialógusokról, hogy lesz a szereplőknek testbeszéde, és ha jó emberismerők vagyunk és tudunk a sorok közt olvasni, akkor több dolgot is megtudhatunk egy-egy beszélgetésből.

A játéknak 5 fő helyszíne lesz, olyanok mint Shanghai, Detroit és Montreal. A szálak pedig mind az UNATCO szervezet megalapításához vezetnek, aminek az eredeti Deus Ex főszereplő, JC Denton is a tagja volt (a harmadik rész a korábbiak előzménye).

További információkért katt a fentebbi forrásokra.

Korábbi teaser:
                                   

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2009.01.31. 18:53
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!