iPon Hírek

Újabb együttműködési megállapodást kötött a WayteQ

Dátum | 2012. 11. 15.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A legtöbb olyan típusú „gyártó”, mint a WayteQ általában titkolja azt, hogy valójában honnan is származnak a kínálatukban található masinák és egyéb játékszerek, de a WayteQ teljesen másként kezeli az általában távol-keleti partnereket, ami lényegében a velük szemben támasztott bizalom legfőbb jelképe.


Ezúttal a vállalat a Shenzhen Yoobao Technologyval kötött egy hosszútávú megállapodást. A Yoobao neve főleg Kínában csenghet ismerősen, felénk nem igen hallott még senki sem a gyártóról, pedig a kiegészítőik kiváló minőséget képviselnek, és az áraik is nagyon kedvezőek. A WayteQ előszeretettel üzletel az elismertebb ázsiai gyártókkal, példának okáért a táblagépeiket a Ramos készíti, így a WayteQ koncentrálhat a terméktámogatásra.


Az új megállapodásnak köszönhetően máris feltűnt néhány újdonság a cég kínálatában. A Yoobaotól érkeztek azok a külső akkumulátorok és töltők, amik nemrégiben jelentek meg a weboldalukon. A Magic Cube széria tagjain egyetlen USB csatlakozó van és 4400-tól 10400 mAh-ig terjed a kapacitásuk, míg QMaster családban ketten vannak, és a nagyobbik, 7800 mAh-s már 2 USB csatlakozóval rendelkezik, tehát egyszerre több eszköz is tölthető róla. Továbbá kapunk egy hálózati töltő átalakítót, és egy autós töltőt is, amik szintén sok esetben lehetnek jó hasznunkra. A jövőben még több Yoobao kiegészítő várható, mivel a cég termékpalettáján elképesztő mennyiségű tok és kijelzővédő is található.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!