iPon Hírek

Újabb ingyenes MMORPG: Spellborn

Dátum | 2008. 09. 30.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Ez most kivételesen nem az Aeria Games műve, de teljesen ugyanaz a kategória. Az Acclaim Games bejelentette új játékának a The Chronicles of Spellborn-nak Észak Amerikai megjelenési dátumát ami 2008 november 27.-e lesz. (Fantasy MMORPG lesz, ami egy kibővített Unreal 2.5-ös motort használ.)

Természetesen a világon semmi sincsen ingyen, így ezt a játékot sem azért fejlesztették, hogy kedvünkre tegyenek. A havi díj helyett itt azzal a bevett módszerrel élnek (csak úgy mint az Aeriásoknál), hogy ingyen meghirdetik a játékot. Ezzel sok embert odavonzanak, majd pedig az érdekesebb, izgalmasabb játék tartalomhoz érve sajnos rá kell jöjjünk, hogy azért bizony már fizetni kell.


"Játszom és tesztelem a játékot és nagyszerűen töltöm vele az időm. Az egyetlen dolog ami hiányzik azok a játékosaink! Alig várom már a november 27.-ét, hogy üdvözölhessem őket a Spellborn lenyűgöző világában!" mondta David Perry, a Spellborn USA részlegének igazgatója. (Még szerencse, hogy tetszik neki a saját játéka.)

Az Észak-Amerikai kiadó, az Acclaim Games a következő néhány hétben közli majd a zárt béta teszt részleteit. A béta verzióba számos fejlesztést kapott a kaszt rendszer, a küldetés architektúra, a hírnév rendszer és harc rész is, csak úgy mint az általános játék mechanika. Ezen fejlesztések már egy új szintre emelték a Spellborn játékélményét. A játékra regisztrálni a http://spellborn.acclaim.com -on lehet, ahol további információk is találhatók a játékról. (Elméletileg Amerikában, UK-ban, Ausztráliában és Új-Zélandon támogatják a játékot, de innen Magyarországról is ugyanúgy lehet regisztrálni...)

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Alamos
2008.10.01. 07:20
Én inkább erre leszek kíváncsi:
http://www.perfectworld.com.my/
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!