iPon Hírek

Újabb K szériás okostelefonok érkezését jelezi előre az LG

Dátum | 2016. 01. 18.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

Az LG Las Vegasban, a Consumer Electronics Show keretében rántotta le a leplet a legújabb okostelefonjairól, amelyek egyúttal egy teljesen új termékvonalat is nyitottak a vállalat portfóliójában. A K termékcsalád a K7 és a K10 modellekkel indítja a karrierjét, és már azt is kijelenthetjük, hogy rövidesen három újabb tag érkezésére is sor fog kerülni. A K termékcsaládba tartozó LG K7 és K10 reklámvideójából és egyéb reklámanyagából derült fény arra, hogy a közeljövőben újabb okostelefonok érkezésével lehet számolni. Érdekes módon az LG sem a videónál, sem pedig a képnél nem tesz említést az eddig be nem mutatott készülékekről szóval egy kicsit olyan érzése lehet az embereknek, hogy véletlenül kotyogta el magát a marketing osztály, azonban kétszer nem lehet egy napon ilyen hibát véteni. Az LG az említett videóban a K4 okostelefont is feltüntette a K7 és a K10 modellek mellett. A készülék specifikációjáról semmit nem lehet tudni, viszont a méretarányos képből következtetve talán 4,8-4,7 hüvelykes lehet a képátlója. A Facebookon megjelent kép mutat rá arra, hogy a K4, K7 és a K10 mellett számítani kell a K5 és a K8 névre hallgató készülékek érkezésére is. Ezek viszont már csak jelzésértékűen szerepelnek felsorolva, kép sincs róluk, így még az átlójukra sem tudunk következtetni. Az érdeklődők kérdéseire válaszolt ugyan a Facebookon a dél-koreaiak képviselete, azonban releváns információ nem látott napvilágot, mert szinte mindenki azt a tájékoztatást kapta, hogy a képességek és az árak egyaránt eltérnek majd a különböző régiókban. Ebből csak az válik biztossá, hogy mindegyik szerkezetből többfajta változat készül, és szélesebb körben is elérhetőek lesznek, azonban ez már a K7 és a K10 esetében is így alakult.
A K széria meghatározó jellemzői biztosan meglesznek a K4, K5 és K8 okostelefonoknál is. Ez azt jelenti, hogy a dizájnra az összes készülék ad majd, az előlapi kamerának pedig fontos szerepe lesz a használat során. Minden K mobil lekerekített peremű védőüveggel lehet ellátva, a hátoldalukat pedig az összes esetben textúrázás jellemzi majd, ezáltal egyrészt nem gyűjtik az ujjlenyomatokat, másrészt pedig jobb fogást biztosítanak. A fotós lehetőségek sorát gyarapítja a gesztus alapú exponálás az önarcképeknél, valamint a „tap and shot” funkció, ami nemcsak oda fókuszál a képen, ahova az ujját teszi a felhasználó, hanem azonnal el is készíti a fényképet az adott masina.
Az LG a „Find Your Own Style”, vagyis a „találd meg a saját stílusod” szlogennel vezette fel a készülékeket. A vállalat ezeket a mobilokat egyértelműen a fiatalabb generációnak szánja. Arról egyelőre nincs információnk, hogy mikor fog az ismeretlenség homályából előlépni a K4, K5 és K8 trió; ha előbb nem is, akkor a február végén megrendezésre kerülő Mobile World Congressen már valószínűleg mindannyian ott lehetnek.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. DemonDani
2016.01.19. 13:04
Valószínűleg már nem. Maximum ilyen filléresre.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. meridaboy
2016.01.19. 13:12
kadar1121 - DemonDani
Nagyon úgy néz ki, hogy a G5 esetében visszatérnek a nyomogombok (ha mind nem is) a készülék élére!!!
Persze 100% bizonyossággel nem állíthatom, de minden kiszivárgott információ ezt igyekszik alátámasztani!


a hátlapi gombok visszakerülhetnek a készülék oldalára, és a helyükön valószínűleg egy ujjlenyomat-olvasó lesz. Mindez persze még nem került hivatalosan megerősítésre, azaz érdemes fenntartással kezelni az olvasottakat.
[forrás]
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!