iPon Hírek

Újabb kerekeken guruló házat jelentett be a Lian Li

Dátum | 2014. 09. 04.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

A Lian Li rövid időn belül már a második olyan számítógépházát mutatja be, amely a könnyebb helyváltoztatás érdekében kerekeken gurul. A legfrissebb termék a PC-V1000L nevet kapta, belsejében pedig 74 liternyi hely várja a különböző hardverkomponenseket.
A teljes egészében alumíniumból készített számítógépház elegáns, letisztult dizájnnal rendelkezik, előlapja pedig emlékeztet az előző generációs Mac Pro munkaállomásokéra. Az új toronyház 551 milliméter magas, 611 milliméter hosszú és 220 milliméter széles, nettó tömege pedig 9,3 kilogramm. A V1000L egy 5,25 hüvelykes külső bővítőhelyet kínál, belsejében pedig 9 darab 3,5 hüvelykes vagy 2,5 hüvelykes adattároló fér el, könnyedén kivehető fiókokban. Extra, hogy a termék további két 2,5 hüvelykes, vagy egy 3,5 hüvelykes adattároló elszállásolására is lehetőséget ad – ezek a meghajtók az alaplaptálca hátulján, a jobb alsó hátsó sarokban lapulhatnak.
Az elegáns újdonság belsejében E-ATX, ATX vagy microATX formátumú alaplap fér el, az alaplaptálcán pedig megtalálható a szokásos szerelőablak, valamint a kábelmenedzsmentre is gondoltak a tervezők. A tápegység a ház hátulján, alul helyezkedhet el, felette pedig nyolc darab PCI bővítőhely várja a különböző bővítőkártyákat. A belső kialakításnak köszönhetően alap esetben 380 milliméter hosszú, a HDD fiókok eltávolításával pedig maximum 520 milliméter hosszú bővítőkártya fér el, a tápegység maximális hossza pedig 240 milliméter lehet. Processzorhűtőből 170 milliméternél magasabb példány nem fér el a Lian Li újdonságában – ha az oldallapot is a helyére akarjuk tenni.
A megfelelő szellőzésről négy darab 120 milliméteres ventilátor gondoskodik: hármat az előlap mögött, egyet pedig a ház hátulján helyeztek el. Ha ezek a légkeverők nem szellőztetnék át megfelelően a belső légteret, akkor a ház tetejére további két darab 120 vagy 140 milliméteres, a ház aljára pedig két darab 120 milliméteres ventilátort szerelhetünk. Emellett a folyadékhűtő rendszerek támogatása is megoldott.
A V1000L előlapján négy darab USB 3.0-s portot találunk, természetesen ezúttal is a szokásos audió csatlakozók társaságában. Az új számítógépház háromféle kivitelben kerül az üzletek polcaira: a PC-1000LA ezüstben, a PC-V1000LB pedig feketében érkezik, míg a PC-V1000LWX oldallapi plexi ablakával és fekete külsejével, illetve fekete belsejével próbál majd sikereket elérni.
Az "alapmodellek" 345 dollárba kerülnek, míg az ablakos kiadásért 389 dollárt kérnek majd el.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. peti198706...
2014.09.05. 08:01
már csak be kell költöztetni azokat pénzelőket s jöhetnek a medvék majszolni.

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!