iPon Hírek

Újabb két SWTOR alkasztot mutattak be

Dátum | 2010. 08. 16.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Sith Warrior után sejthető volt, hogy következőként a Jedi Lovagok két alksztját mutatják be, szóval nem ért minket különösebb meglepetés. A BioWare készülőben lévő első MMO játékában tehát mindazok, akik a Jedi Knight karakterosztály mellett döntenek vagy Guardian vagy Sentinel alosztályok közt választhatnak még.

Igen, jól gondoltátok. A Guardian a tank, "aki a falat képezi a Köztársaság népe és annak ellenfelei közt. Nehéz páncélzata ellenére meglepően mozgékony és hihetetlen tettekre képes inspirálni szövetségeseit." (=buffol)

A Sentinel két fénykarddal műveli a sebzést, "látja ellenfele gyengepontjait, de tisztában van sajátjaival is, ezért ennek megfelelően tervez."

Nagyjából tükrözi tehát a Sith Warrior kasztjait, ahol a Juggernaut volt a tank és a Marauder a DD (damage-dealer). A SWTOR 2011 tavaszára várható PC-re. A hivatalos honlaphoz katt ide.

Jedi Knight trailer:

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. pmarci1
2010.08.16. 19:46
ilyen sz@r grafikát már rég nem láttam.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. -Melkor-
2010.08.16. 20:41
Minden SWTOR hírnél valaki ilyennel kezdi, hogy de szar a grafika. Eléggé lerágott csont, mindenki tudja miért ilyen, lehetne már ejteni a témát.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Magrathea
2010.08.16. 22:16
Az elmúlt évek legjobban várt MMO-ja és szerintem semmi gond nincs a grafikával. Biztos vagyok benne, hogy tökéletesen fut majd még akkor is ha 7654 dzsedi hadonászik egyszerre a fénykardjával a csatatéren. Egyetértek Melkorral, zárjuk le ezt a témát.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. kiskoller
2010.08.16. 23:18
engem sosem érdekel a technologiai háttér, de ez a látványvilág nagyon nem jön be. amikor a trélereket néztem, a fénykardok nagyon nem fénykardnak látszódtak, hanem vmi szines, csíkot húzó pálca... persze ha jó gém lesz játszani fogok vele, de nem kéne a grafot ennyire leszarni... és ez pl nem változtatna a gépigényen vagy az egyszerre megjeleníthető dzsedik számán...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!