iPon Hírek

Újabb kiadókkal bővül az Origin

Dátum | 2012. 01. 25.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Tovább bővül az Origin: az EA bejelentette, hogy online boltja 11 új kiadó kínálatával lesz gazdagabb. Az elkövetkezendő pár hónapban olyan kiadók játékai kerülnek a boltba, mint a CD PROJEKT RED, Freebird Games, Recoil Games, Robot Entertainment, Autumn Games, 1C Company, inXile entertainment, Paradox Interactive, Core Learning Ltd. és az N3V Games.

"Az Origin arra törekszik, hogy minél nagyobb legyen játékainak kínálata" – nyilatkozta Craig Rechenmacher, az Origin fejlesztési és marketing elnökhelyettese. "A sikersorozatoktól a minőségi független játékokig a legjobb tartalmakat gyűjtjük össze egy helyen. Örülünk, hogy új partnereket, és ezzel újabb játékokat köszönthetünk sorainkban."

Az első ilyen játék, amely már kapható is Origin-en a Trion Worlds MMO-ja, a Rift. Az EA egyelőre még nem nyilatkozott arról, hogy mikorra várható a többi új játék, és mik lesznek azok, csak annyit mondtak, "hamarosan".

Nem ez volt az első bővítés az Origin történetében, a tavalyi év végén az EA a Capcom és a THQ kínálatából hozott játékokat, és már akkor megígérték, hogy még több kiadót fognak beszervezni.
 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. Beatmad
2012.01.25. 15:30
Az Origin felhasználói felülete és funkciói még borzasztó fapados a steamhez képest, úgyhogy bőven van még mit dolgozniuk rajta!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Asagrim Beatm...
2012.01.25. 18:19
Amíg nem lesz náluk midweek madness, addig nem túlzottan érdekel kit fűznek meg!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. patrik2991
2012.01.25. 19:13
Beatmad: Nekem pl. jobban tetszik az Origin kinézete, mint a Steam-é, de amúgy még tényleg van mit alakítani rajta
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. nedcoleman
2012.01.25. 20:05
Bővüljön, az nem gond.
Az árait nem értem igazából - kissé drágán mérik a jóságot...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. parabox
2012.01.28. 10:39
patrik2991 -Nem a kinézetről beszélt a srác, tartalom, funkciók, az egész még elég kiforratlan. Csak egy példa: magán az Originen belül nem tudom megváltoztatni az e-mail címemet. A Steam se egy nap alatt lett olyan kiforrott, amilyen. Az Origin meg majd szépen kialakítja a saját egyéniségét. Mi csak örüljünk, nekünk minden verseny jól jön!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. tsabszy
2012.01.30. 00:26
hát sajnálom azokat az embereket akik a nyomorigin-en veszik meg azokat a játékokat amiket a steam-en is megkapnának. eléggé szánalmasan fejletlen az origin, ahhoz képest hogy ott volt a steam aminél vagy jobbat kellett volna csinálniuk vagy ugyanolyat minimum. nem mintha a steam hibátlan lenne mert messze nem az de az origin egy szégyen..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!