iPon Hírek

Újabb leépítések az OTP-nél

Dátum | 2009. 12. 15.
Szerző | napi.hu
Csoport | IT VILÁG

 Meg nem erősített információink szerint informatikusainak 10 százalékát építi le a napokban az OTP Bank. Idén februárban már történt 10 százalék leépítés ezen a területen, akkor közel 500 informatikust bocsátott el a bank. Informátorunk szerint jövőre további, ugyancsak az informatikusokat érintő leépítéseket terveznek az OTP-nél.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

8. harait
2009.12.15. 16:56
ez azé elég karaj hír
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Melkor
2009.12.15. 17:14
Csórikáim
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. gebana
2009.12.15. 17:23
szeretem ezeket a minőségi híreket.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. mihaly.her... Melko...
2009.12.15. 17:26
Jah... Szemét az OTP.... A válság elején még verte a "mellét", hogy neki kb 1,5 évig nincs szükség az IMF hitelre (vagy mire, amit a bankok kaptak). Erre eltelik 1 hónap (kb) és mit csinál??? Felveszi!!! Szerintem annyi pénzt húz ki az emberek zsebéből, hogy simán átvészelte volna még a jövő évet is!!! Mikor 3 hónapra ad nagyon jó esetben 5-8 Ft-ot, amúgy olyan 3 Ft-ot... Figyelem!!! 3 havonta ad kamatot!!!! Ezzel szemben havonta levont kb 270 Ft-ot!!!!! Most mennyit von??? 350 Ft-ot???!!! Vagy csak 300-at???!!! Hol is vagyunk???? Máris kiderült, hogy nem hogy nem kamatozott a pénzem, de még én fizetek azért, hogy egyáltalán náluk lehetek.... Szerencsére már el tudtam jönni tőlük, most nincs zárlati díj, és min. 200 Ft kamatot kapok!!!! Hol is vagyok???!!! Pluszban!!! És nem mínuszban!!!! Ennyit az OTP-ről.... no comment.....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. horvathimr...
2009.12.15. 17:48
én még anno gyerekként az otp-ben kezdtem (mert ezt láttam otthon), és amikor megjött az eszem, rögtön váltottam. annak a banknak katasztrófa a kamatai. meg a számlavezetési díjai. átmentem egy másik bankhoz, kértem ajánlatot, sorolja, hogy ez van, meg ez, kérdem, mennyibe fáj, mondja, ingyenes, ez is, meg ez is, meg emez is. mondom hát itt minden ingyenes, a kamatok is jók, akkor miért ne kötnék szerződést.

az otp egy rossz bank véleményem szerint.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Peterku
2009.12.16. 01:23
Nincs rossz bank, max. Neked nem megfelelő. Az OTP-nek vannak a piacon igen jónak számító termékei, de való igaz, hogy egy pénzügyileg tájékozottabb Magyarországon valószínűleg kevesebb ügyfelük lenne.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. mihaly.her...
2009.12.16. 01:28
horvathimre: Gondolom sokan úgy vannak vele, hogy az OTP a legnagyobb, na meg "hazai", ezért oda megy, és nem is foglalkozik a többivel.... Ha kb fele ennyi ember lenne náluk, biztos változtatnának...

Peterku: Az a baj, hogy nem csak informatika terén van nagyon sok "analfabéta" ember, hanem pl a bankok terén... Super Shop kártya miatt én is fontolgattam a K&H-t, de a végén jó indokkal lebeszéltek róla, mert így jobban jártam
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Peterku
2009.12.16. 17:44
Sajnos tisztában vagyok a helyzettel, mivel pont az a szakmám, hogy ezeket a tudásbeli hiányosságokat pótolva az ügyfeleim számukra előnyös pénzügyi döntéseket hozzanak.

Néha meghökkentő, hogy az emberek a megélhetésük alapját képező pénzügyekkel mennyire nem foglalkoznak. Ráadásul elárasztották a piacot a brókerek, akik ugyan pénzügyi tanácsadóknak vallják magukat, de egy fityinget nem bíznék rájuk. Sajnos nagyon kevés a felkészült, becsületes szakember. Ezen az segíthetne, ha a pénzügyi ismeretek, a pénzügyi kultúra fejlesztése bekerülne a közoktatásba.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!