iPon Hírek

Újabb memória csomagok a Corsair-től

Dátum | 2009. 08. 31.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

A Corsair  szakemberei nemrégiben készültek el legfrissebb DDR3-as memóriacsomagjaikkal, amelyeket kifejezetten a Lynnfield processzorral felszerelt rendszerekhez ajánlanak. A gyártó most újabb két csomagot jelentett be: a friss termékek különleges dizájnnal rendelkeznek, két- és háromcsatornás kivitellel büszkélkedhetnek és 2 GB-os memória modulokat tartalmaznak.

A képen nem látható, de a termékekhez tartozó ventilátor is hasonló színvilággal bír.
A speciálisan az Intel processzoraihoz kifejlesztett újdonságok American Racing Blue dizájnnal rendelkeznek és fel vannak szerelve DHX+ hűtőbordákkal, valamint tartozik hozzájuk egy-egy hűtőventilátor is, amelynek segítségével a chipekben rejlő utolsó MHz-ek is előcsalogathatóak. A kétcsatornás megoldás CMD8GX3M4A1600C8 típusjelzéssel rendelkezik és négy darab 2 GB-os DDR3-as memóriamodulból áll. A termék a P55-ös alaplapokkal és a Lynnfield processzorokkal lesz tökéletesen kompatibilis. A másik csomag (CMD12GX3M6A1600C8) már egy háromcsatornás megoldás, amely hat darab 2 GB-os DDR3-as memória modulból áll és kifejezetten az X58-as alaplapokhoz és az LGA-1366-os processzorfoglalatba passzoló Core i7-es processzorokhoz készült. Közös a két- és háromcsatornás csomagokban, hogy a bennük található 2 GB-os memória modulok rendelkeznek XMP profillal, órajelük 1600 MHz, amelyhez 8-8-8-24-es időzítés társul.


A friss csomagok hamarosan elérhetőek lesznek kereskedelmi forgalomban, a 8 GB-os kétcsatornás csomagért 100 eurót, míg a háromcsatornás rendszerekhez szánt 12 GB-os csomagért közel 200 euró körüli összeget kérnek majd el.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. thspo
2009.08.31. 13:49
eléggé hasonló a színvilág, bár az utolsó képen látható ASUS-al is elég jól néz ki. Biztosan minőségi ramok lesznek, én a jó öreg DDR2-es Dominátoraimmal is nagyon jól kijövök már lassacskán 2 éve
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. b1gz
2009.08.31. 14:46
Teljesen fekete verzio kene, ugyebar a fekete megy mindenhez, es nem kicsit lenne agressziv megjelenese.
Lekell csavarozni a tetejerol a borda sort, majd lefujni montana kannaval :Đ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!