iPon Hírek

Újabb napelemes billentyűzet a Logitech kínálatában

Dátum | 2012. 05. 30.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

A vállalat legfrissebb napelemes kiegészítője a Wireless Solar Keyboard K750-es billentyűzet és a Logitech Solar Keyboard Folio for iPad nyomdokaiba lép, és ezúttal Bluetooth adapter segítségével kapcsolódik a különböző eszközökhöz. A napelemes billentyűzetet gyártója Mac-hez, iPad-hez és iPhone-hoz egyaránt ajánlja.


A Bluetooth kapcsolat jóvoltából az újdonság egyidejűleg három készülékhez kapcsolódhat, az eszközök között pedig egyetlen gombnyomással, újrakapcsolódás nélkül válthatunk, ami kényelmes, egyszerű használatot biztosít. Ezzel a módszerrel ugyanazt a billentyűzetet használhatjuk Mac-hez, iPad-hez és iPhone-hoz – az eszközök között pedig egyszerűen, oda-vissza lehet váltogatni.


A stílusos, kompakt felépítéssel rendelkező Logitech Wireless Solar Keyboard K760-as modell beépített napelem cellákkal rendelkezik, amelyek gondoskodnak a beépített akkumulátor újratöltéséről. A napelemek normál és gyenge fényviszonyok mellett kültérben, illetve beltérben egyaránt képesek tölteni az akkumulátort. Amennyiben az energiaforrás maximálisan fel van töltve, úgy a billentyűzet napi nyolcórányi átlagos használat mellett, teljes sötétségben is legalább három hónapig képes üzemelni.


A klaviatúra Mac-specifikus billentyűket is tartalmaz, amelyek között megtaláljuk például a Command, az Eject és a Brightness billentyűket – hogy csak párat említsünk. Az egyedi, konkáv billentyű-felépítésnek köszönhetően kényelmesen, halkan gépelhetünk a terméken – és persze jóval gyorsabban is, mintha képernyő billentyűzetet
használnánk iPad és iPhone esetében.


A Logitech új vezeték nélküli napelemes billentyűzete PVC-mentes felépítéssel rendelkezik, doboza teljes mértékben újrahasznosítható, akkumulátorának töltéséről pedig napelemek gondoskodnak – azaz a terméket úgy alkották meg, hogy ökológiai lábnyoma a lehető legkisebb lehessen.

A billentyűzet június folyamán jelenik meg kereskedelmi forgalomban. A Wireless Solar Keyboard K760-as modell ajánlott végfelhasználói ára 79,99 dollár. A hasznos kiegészítőre 3 év garanciát vállal a gyártó.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. YellowFlas...
2012.05.30. 19:33
Jajj de jó, ez nem bőrből van...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. sadi57
2012.05.30. 19:46
ki a francnak hiányzik a tető a feje fölött?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. _DiEGO_
2012.05.30. 19:47
Hurrá - lehet menni ki a szabadba gépezni mán csak egy napelemes kijelző és gép kell hozzá .
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. DogTheDog
2012.05.30. 20:04
Mehetne laptopokba a cucc.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. I.Jozsef83
2012.05.30. 20:58
Mi ez az oltári Logitech Solar Keyboard Folio ? nappalra napelemes , éjszakára meg hagyományos bill.
ezúttal Bluetooth adapter segítségével kapcsolódik a különböző eszközökhöz
Majd TV-t ezzel irányíccsuk meg a kávéautomatát meg az automata gyereketetőt ,stb , de akár konnektorba dugva/kapcsolva áramot is termel az elektromos rendszerbe ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Asagrim
2012.05.31. 00:43
Ha lesz fekete azonnal veszek!

Legalább lesz indíttatásom arra, hogy elhúzzam a sötétítő függönyt, meg felhúzzam a redőnyt néhanapján!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Szerzetes
2012.05.31. 07:10
Minden Mac-en az Fn van a szélén és mellette a CTRL?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!