iPon Hírek

Újabb strapabíró érintőkijelzős iiyama monitor

Dátum | 2012. 11. 28.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MEGJELENÍTÉS

Az iiyama a napokban mutatott be egy érintőkijelzős, strapabíró LCD monitort, amely 21,5 colos képátlójú IPS LCD panellel érkezett. Most egy újabb megjelenítőről, egy ugyancsak strapabíró, ám már 23,6 colos képátlójú érintőkijelzőt kínáló LCD monitorról hullott le a lepel.


A ProLite sorozatot erősítő, T2452MTS típusjelzéssel ellátott példány ideális választás lehet kioszkokban, illetve internetes terminálokban történő felhasználás alkalmával, de akár magáncélra is bevethető. A 23,6 colos képátlójú újdonság olcsó, optikai típusú érintőkijelzőt alkalmaz, amely strapabíró, karcálló 7H üvegréteggel érkezik és kétpontos érintő támogatást kínál. A VESA 100 támogatással rendelkező, így könnyedén fali tartókonzolra szerelhető monitor gyárilag egy flexibilis állvánnyal kerül forgalomba, amellyel kényelmes pozícióba dönthető a kijelző annak érdekében, hogy tapogatása közben kevésbé fáradjon el a kezünk.


A korábban bemutatott modellel ellentétben ez a példány TN+Film típusú LCD panelt alkalmaz, ami 170 fokos vízszintes és 160 fokos függőleges betekintési szöget biztosít. A 23,6 colos LCD panel 1920 x 1080 pixeles natív felbontás, 300 cd/m2-es fényerősség, 2 ms-os válaszidő, 260 cd/m2-es fényerősség és 1000:1 statikus kontrasztarány mellett dolgozik. A termék beépített, 2 wattos hangszórókkal rendelkezik, amelyek sztereó hangzást kínálnak. A videó bemenetek között ezúttal egy DVI, két HDMI és egy D-Sub csatlakozót találunk. A megjelenítő 24 wattos tipikus fogyasztás mellett üzemel, készenléti állapotban azonban fél wattal is beéri. Az újdonság 556 x 403,5 x 122,5 milliméteres mérettel és 5,6 kilogrammos tömeggel rendelkezik.


Az iiyama legfrissebb érintőkijelzős megjelenítője várhatóan január folyamán kerül a boltok polcaira, ajánlott végfelhasználói ára pedig 388 dollár magasságában fog elhelyezkedni. A kedvező ár a TN+Film panel, valamint az optikai érintő technológia alkalmazásának köszönhető.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!