iPon Hírek

Újabb stratégiai megállapodás az LG és a Microsoft között

Dátum | 2010. 10. 27.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | IT VILÁG

Az LG Electronics és a Microsoft közös szabadalmi megállapodást írt alá, amelynek értelmében az LG 2011 közepén új RemoteFX platformos hálózati monitor szériával jelentkezik, amely az LG-t a gyorsan növekedő B2B piac középpontjába emelheti. Az LG hálózati monitoraival egyetlen számítógépre képernyők hálózata köthető, azaz egy gazdagépre akár 31 monitor is csatlakoztatható.


Az LG hálózati monitorai a Microsoft Windows MultiPoint Server 2010-es kiadását használják majd, amivel például az oktatási intézmények több tanuló számára tudnak egyedi Windows környezetet nyújtani összességében alacsonyabb költségek mellett. Emellett a Microsoft WMS 2010 platformon működő LG hálózati monitor üzemeltetése olyan egyszerű lesz, hogy a munkaállomásokat a műszaki ismeretekkel nem rendelkezők is képesek lesznek könnyedén beállítani és kezelni. Többnyelvű környezetben a WMS gazdagéphez kötött hálózati monitorokon az egyes tanulók eltérő nyelvet is használhatnak.

Az LG és Microsoft együttműködése kiterjed a RemoteFX képességekkel kibővített integrált hálózati monitorok kifejlesztésére is. A RemoteFX platform jelentősen kibővíti a biztonsági és menedzsment funkciókat. Az LG hálózati monitoraival lehetővé válik az informatikai felhő (cloud computing) alkalmazása. Az informatikai felhő olyan virtuális számítástechnikai megoldáson alapul, amely a felhasználóknak interneten keresztül biztosítja a számukra szükséges teljesen azonos infrastruktúra, platform és szoftver szolgáltatások elérését.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. prohlep
2010.10.28. 18:11
Immar tobb, mint negyed evszazada ezt a "hálózati monitorok" koncepciot siman megvalositottak a Unix vilagban, X-szerver elnevezessel.

Az most a lenyegen nem valtoztat, hogy a halozati kapcsolatot konkretan milyen megoldas biztositja.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!