iPon Hírek

Újabb trailerek, Crackdown filmek és Crysis 2 teaser

Dátum | 2010. 06. 08.
Szerző | Svindler
Csoport | JÁTÉK

Crysis 2 (PC, PS3, Xbox 360)

Mivel a játék októberben érkezik, így teaserek helyett már igazán megérdemelnénk egy komolyabb trailert. Kedvcsinálónak ez se rossz, de ennyi még a tavalyi Nanosuit 2 teaserben is volt (sőt!). Ki tudja, talán a Crytek is csak előkészíti a népet az E3-ra.F.E.A.R. 3 (PC, PS3, Xbox 360)

Nem mondhatnánk, hogy örömmámorban úsznánk az új trailer után, úgy néz ki a sorozat tényleg rossz irányba mozdult el. Persze megértjük, a kooperatív játékmódok manapság nagyon divatosak és jók is, de ezért nem kéne felrúgni egy alapkoncepciót, ami anno képes volt kitűnni az FPS-ek tengerében. Azért még reménykedünk benne, hogy a készülő epizód legalább nyomokban tartalmazza majd az eredeti FEAR feelingjét és csak a trailereket készítő csapat nincs a helyzet magaslatán. Vélemény? Kinek tetszik az új koncepció?Kane and Lynch 2: Dog Days (PC, PS3, Xbox 360)

Első részt övező botrányok ide vagy oda, a második rész egész hangulatosnak tűnik az eddigi bemutatók alapján. Megjelenés augusztus végén, addig pedig itt az E3 trailer:Enslaved: Odyssey to the West (PS3, Xbox 360)

Az új filmben emberibb oldaláról láthatjuk a karaktereket, akik veszélyes útra indultak (mondjuk Monkey nem teljesen önszántából). Előző trailerért és hírért katt ide.Crackdown 2 (Xbox 360)

A játék előzményét bemutató animációs filmsorozat menetrendszerűen kapja az újabb részeket, úgyhogy előző hírünk már két új epizód is napvilágot látott, a következő pár nap múlva várható.A harmadik rész itt tekinthető meg: katt.

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. axe
2010.06.08. 18:26
f.3.a.r. ....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!