iPon Hírek

Újabb Witcher 2 videó szivárgott ki

Dátum | 2009. 11. 18.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A CD Projekt egyik - nem éppen a nagytömegeknek szánt - The Witcher 2: Assassins of Kings előadásán egy kamerával felszerelt "elvetemült" néző felvette a leadott in-game videó anyagot és közzétette az interneten. Lássuk!

                                 


A PR főnök Pawel Majak elmondta, hogy a fejlesztő végül úgy döntött, hogy nyíltan beszél a dologról. Ami megtörtént, megtörtént, inkább igyekeznek a hasznukra fordítani a dolgot. "Kíváncsiak vagyunk a rajongók visszajelzéseire. Hozzunk ki inkább valami jót az okozott kárból, és tegyük a játékot még jobbá."

A kézi kamerával készült elég vacak felvételen Geralt először egy vidéki falucskában mászkál és molesztálja méretes kardjaival a parasztokat, majd egy polipszerű vízi szörnnyel (Kraken?) tusakodik és vagdossa le szépen sorban a csápjait. A játék természetesen még nagyon kiforratlan, de a fejlesztések azért már szépen meglátszanak. Jó lesz ez, ha kész lesz! A grafikai fejlődést ez a videó is jól körvonalazza, okos a kamerahasználat, remek a hangulat. Várjuk!

A multiplatformnak készülő Witcher 2-t hivatalosan az első kiszivárgott videó után jelentették be. Az anyag kikerülése rosszul érintette a csapatot, úgy tűnik ezt az újabb esetet már könnyebben fel tudták dolgozni.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!