iPon Hírek

Újdonságok az Antec kínálatában

Dátum | 2008. 01. 10.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

Az idei Consumer Electronics Shown természetesen az Antec is jelen van néhány új termékkel: a vállalat a rendkívül nagy népszerűségnek örvendő P180-as házának microATX változatát, valamint egy új, Signature névre keresztelt tápegység családot mutatott be.


A Mini P180-as ház már a tavalyi év folyamán a Computexen is fellelhető volt, most ismét viszont láthatjuk a kis házat, amely várhatóan ez év decemberében kerül majd a boltok polcaira. A Mini P180 microATX formátummal rendelkező alaplapok fogadására képes, a házban összesen 8 meghajtó fér el, a rendszer megfelelő hűtéséről egy, a ház tetején elhelyezett 200 mm-es ventilátor gondoskodik. A Mini P180 is tartalmaz zajszigetelő és zajcsökkentő megoldásokat csak úgy, mint a P180-as nagytestvér. A ház ára várhatóan 159 dollár körül fog elhelyezkedni, a gyártó három év garanciát vállal a termékre.

Az Antec tápegység fronton is szolgált néhány újdonsággal: a vállalat bemutatta Signature tápegység sorozatát. Az újdonságok mostantól elérhetőek, a kínálatban 650W-os és 850W-os modellek vannak jelen. Az Antec az új családot a szuper prémium kategóriába sorolja, mivel a tápok tartalmaznak néhány innovatív fejlesztést, ilyenek például a PWM (Pulse With Modulation) ventilátorok, valamint az aktív DC-DC feszültségszabályozás. Az aktív DC-DC feszültségszabályozás stabilabbá teszi a tápegységet, mivel csökkennek a tranziens (átmeneti) válaszidők, amelyek így 1 milliszekundum és 10 milliszekundum között helyezkednek el. A PWM ventilátorok szintén hasznosak, hiszen ezek az egységek akár maximális fordulatszámuk 15%-án is képesek üzemelni, míg a ez az érték hagyományos ventilátorok esetében 40% körül mozog.

Signature 850W-os tépegység. Forrás: matbe.com
Signature tápegység belülről. Forrás: matbe.com
A Signature tápegység család tagjai két darab ventilátorral vannak felvértezve: az egyik ventilátor a tápegység hátsó részén, míg a másik a PSU tetején foglal helyet. A tápok moduláris kábelezéssel bírnak, ennek köszönhetően a felesleges kábeleket egy mozdulattal eltávolíthatjuk a rendszerből. A Signature tápok 80%-os hatásfokkal dolgoznak,a  gyártó 5 év garanciával hozza forgalomba őket.

A minőségi tápegységek sajnos nem olcsóak: a 650W-os változat 249 dollárba, míg 850W-os társa 299 dollárba kerül.

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. bszoke88
2009.03.07. 15:41
vissza a hírhez
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!