iPon Hírek

Újgenerációs kiadást kap a DmC: Devil May Cry

Dátum | 2014. 12. 15.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Azt gondoltuk, hogy a Definitive és Remastered kiadások sorának még egy ideig nem lesz vége, de azt nem sejtettük, hogy pont a DmC: Devil May Cry lesz a következő a sorban. Igen, a Ninja Theory fejlesztésében érkezik a DmC: Devil May Cry: Definitive Edition, így ez az a "titkos játék", amin a csapat még tevékenykedik a Hellblade mellett. A megjelenésre március 17-én kell számítani PS4-en és Xbox One-on (PC-ről egyelőre nincs hír), körülbelül az eredeti játék árának feléért. A Ninja Theory annak idején alaposan megkapta a magáét amiatt, hogy a játék a Devil May Cry-sorozat korábbi részeivel ellentétben csak 30fps-sel futott. Ennek megfelelően az új kiadás 1080p-ben és 60fps-sel hasít majd, továbbá tartalmaz minden letölthető tartalmat, ami utólag megjelent - így a Vergil's Downfall kampányt is. További újítások is akadnak: lesz egy Turbo Mode, ahol a játék 20%-kal gyorsabban fut, egy Hardcore Mode, ahol a stílusrendszert teljesen újraegyensúlyozzák, így nehezebb lesz magasabb rankot szerezni, a Devil Trigger nem küldi a levegőbe az ellenfeleket, ügyesebbnek kell lenni a hárításhoz, és többet is sebeznek ránk a rosszarcúak. De itt még nincs vége. A Bloody Palace módot átnevezték Vergil Bloody Palace-re, így természetesen Vergil lesz a játszható karakter, és egyébként 60 pályán kaszabolhatunk. A Must Style módban csak akkor tudunk sebezni, ha elértük legalább az S rankot, de jön egy új nehézségi szint is, a Gods Must Die, ahol minden ellenfél rögtön aktív Devil Triggerrel jelenik meg, és nem használhatunk sem tárgyakat, sem élettöltő cuccokat. Bekerül továbbá a Devil May Cry-rajongók által követelt manuális lockolás a célpontokra, és úgy általánosan is sokat javult a játékmenet, ugyanis annak minden részét csiszolgatta még a Ninja Theory - a bugok és exploitok biztosan eltűnnek.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. tomchee
2014.12.15. 20:10
Valaki írta, h reméli, nem egy dmc2-n dolgoznak.... hát végül is még csak azon sem :'D
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2014.12.15. 20:33
Én voltam és örülök is neki, hogy "csak" ezt csinálják.

Nem volt rossz játék, de a reboot dologgal csak arcon köpték a fanokat. Elég lett volna csak spin-off ként csinálni játékot, nem belesz....ni egy kultikus játék sztorijába. Nameg a boss harcok is kritikán aluliak voltak meg ez az új stílus... lehet csak nem nekem való.

szerk: Na most olvastam hogy a 4. részt is kiadják az új genre. Legalább ennyni jó történt
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. dragon83
2014.12.15. 22:57
Az előző játék egy hulladék volt, viszont a leírások alapján ez a új verzió végre olyan lesz, amilyennek az elődnek is lennie kellett volna.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. kocska86
2014.12.16. 06:56
dragon83
Nem tudom mi bajod volt az utolsó kiadással. Nem vagyok egy nagy DMC fan, de engem egy pár órára el tudott szeparálni a külvilágtól. Teljesen jó kikapcsolódás volt!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Frogged
2014.12.16. 10:04
Én csak az utolsó részt ismerem abból is csak a PC-s verziót az elég bejövős volt kb olyan mint a tomb raider hogy a régi fanok eret vágnak akik meg ujjonan ismerik meg azt mondják de marha jó kis játék..
De a hír az nagyon meg döbbentet komolyan 720P 30Fps-el ment ez a játék ps3-on?
Pc-s verziot egy mákdaráló is röhögve viszi a gagyi 7790-esemel is tükör sima volt 1080P high beálitásokon még ultrán se volt játszhatatlan.
Vagy valamit nagyon elszúrtak a konzolos verzión vagy ez a játék volt a világ valhalegjobb konzolos átirata
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!