iPon Hírek

Újra felbukkant a Kingdom Under Fire 2

Dátum | 2013. 11. 18.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Jövőre fog megjelenni a Kingdom Under Fire 2 koreai online fantasy stratégiai játék PC-re és PS4-re. Utoljára 2011-ben lehetett hallani a darabról, akkor még PC-re és PS3-ra fejlesztették, (az Xbox 360-as verzió bürokratikus okokból nem került szóba). A PC-s verzió nyugaton 2014 elején jön ki, a PS4-es változat pedig 2014 közepe-végefelé. Az eredeti koreai és Délkelet-ázsiai kiadás 2014 elején várható, így ezúttal a nyugati verziók nem fognak időben annyira lemaradni, ahogy általában az ázsiai játékoknál szokás. A fejlesztő Blueside egyelőre még tárgyalásokat folytat a Sony-val arról, hogy mi legyen a PS3-as verzió sorsa, és a Microsofttal is egyeztetnek az Xbox One-os változattal kapcsolatban. A Kingdom Under Fire 2-ben egy fantasy hős bőrébe bújhatunk, aki egy egész sereget irányít. Nagyszámú ellenféllel kell majd szembenézzünk, változatos taktikákat és erős varázslatokat alkalmaznunk, ezen kívül lesz közelharci csihi-puhi is. A játék leginkább a Dynasty Warriorshoz hasonlítható. Szövetségre léphetünk más hősökkel, és egyesített seregeinkkel is visszaverhetjük a támadó csapatokat, melyek soraiban óriás skorpiókkal, kőszörnyekkel és erős vezetőkkel kell szembeszállnunk. Az alábbi videó a 3 fős koop játékot mutatja be.
Csapatokból és hősökből több mint 100 típus létezik, akiket idővel meg is erősíthetünk. A klánok, a politika, az ostromok és az erőforrás gyűjtés is nagy szerepet kapnak a játékban. A cél minél nagyobb területek elfoglalása, hogy végül mi irányítsuk az egész kontinenst.
Kapcsolódó híreink: Kasztok a Kingdom Under Fire 2-ben Kingdom Under Fire 2 PS3-ra is
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. gezu1025
2013.11.18. 19:46
Whoa!

Ez tetszik, RTS és RPG ötletes keveréke MMO köntösben. Bejön a cucc. Feltéve ha mind az RTS mind az RPG részének lesz mélysége.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. YellowFlas...
2013.11.18. 23:11
Jónak tűnik így első hallásra.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. madcaptain
2013.11.19. 03:57
Kivancsi lennek hogy tudnak PS4 kontrollerrel ennyi egyseget hatekonyan iranyitani
Valahogy nem tudok elkepzelni egy RTS-t kontrollerrel. Hacsak nem full automata mod es mondjuk kivalaszthatod, hogy az osszes X tipusu egyseg menjen ide vagy oda menubol.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!