iPon Hírek

Újraélednek a Boxos blu-ray spekulációk

Dátum | 2009. 10. 22.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Steve Ballmer, a Microsoft vezérigazgatója egy Gizmodonak adott interjúban az Xbox 360 jövőjéről beszélt - főként a Natalról -, de szó esett arról is, hogy esetleg jön hozzá Blu-ray lejátszó, kiegészítőként...

            


"Hát, igazából nem tudom, hogy szükség van-e arra, hogy beépítsük - kiegészítőként szerezhettek majd hozzá Blu-ray meghajtót." Ez alapján a játékok teljesen biztos, hogy maradnak DVD-n, a Blu-ray lejátszó csak a filmekhez lenne jó. "Azt hiszem, hogy a otthoni mozizás jövőjét a online/netes filmezés határozza majd meg, ellentétben a megfogható médiumokon való terjesztéssel. Mi igyekszünk előre tekinteni és a legmagasabb színvonalú élményt - nem csak játékokat, de teljes körű szórakoztatást - nyújtani."

Az MS PR-osa azt nyilatkozta a Gizmodonak, hogy még egyelőre nem fűzhet megjegyzéseket máshoz mint a Zune Videóhoz és az 1080p instant HD streameléshez. Ballmer korábbi nyilatkozataival azt sugallta, hogy 2010-re várható egy új, drágább kategóriába tartozó Xbox 360 modell, melyben lesz beépített Natal és egyebek. Kezd zavaros lenni a kép. Vagy nem?

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

8. axe
2009.10.22. 17:15
VISSZA A HIRHEZ

kiegészítőként 60-ér blue ray olvasó amúgy olvasóval régi gép 70
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. mtrx220
2009.10.22. 17:50
kb,
szerintem egyenlőre maradnak az 1, max 2 lemezes játékoknál.
van egy olyan gyanúm hogy a legközelebbi xbox már teljesen hálózati elérésű lesz
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Bxkleg
2009.10.22. 18:50
hát épp a napokban nyilatkozta valamelyik sony vagy MS fejes hogy az amikor eljön az idő hogy CSAK netről lehessen leszipkázni mindent konzolra még távol van, legalább 10év. Mondjuk az tuti hogy a kiadók repdesnének az örömtől ha minél hamarabb eljönne azaz idő, sokkal kisebb költségek mellett lehetne eladogatni a játékokat, nem kéne logisztikával bajlódni, a disztribútorokkal szenvedni, nem lenne doboz, nem lenne kézkönyv csak pdf file mondjuk, nem lenne gyártósor ahol rányomnak dvd/blu-rayre /akármire a gameket,stb. Nekem ez annyira nem tetszene, a mostani tapasztalatokból kiindulva semmit nem nyernék, mert a kiadók benyelik profitként a különbözetet amit így megspórolnak a softwarek árai nem igazán csökkennek, úgyhogy ugyanazért a pénzért kevesebbet kapnak a vevők( már akik fizetnek érte, és nem letöltik tök ingyen).
Nekem se PS3m se xboxom nincs, de hamarosan venni szeretnék egy blu-ray lejátszót, ha esetleg kijönne egy xbox amiben lenne egy lehet hogy azt vennék (PS3at nem szeretnék venni, de ki tudja ha odajutok majd átgondolom még hogy legyen).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. rini
2009.10.22. 19:59
Szerintem meg eddig is kellett volna hozzá csak külső USB meghajtó. Aki akarja és van rá pénze az megveszi aztán kész. Ha mostanában akarsz venni Blu-ray lejátszót akkor ajánlom figyelmedbe az LG BD370 vagy a BD390-et. Nagyon sok formátumot tudnak lejátszani amit a többiek nem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Oggy
2009.10.23. 22:21
1080p hd stream ugyan már miről beszél az öreg
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. mtrx220
2009.10.25. 18:44
a jelenlegi x360 nem tud, vagyis inkább nem bir nativ 1080p-ben dolgozni.
a ps3 igen.
én legalábbis igy tudom. amit csinál, felskáláz 720p-ről 1080p-re.
ergo sok értelme nincs blu-ray olvasót tenni bele max filmekhez, mert ami játék szinten rámenne a lemezekre az kb 15gb nem több.
jobban megéri 1, vagy 2 dl-dvdre tenni a játékokat a m$-nak is.
szal egy egy hülyeség, épp ezért pletyka az egész.
vmi ps3-ra irigy fanboy kitalálta, szétküldi a neten az elméletét hogy mindenki megőrüljön tőle.
szépen követi pár napig hogy ne unatkozzon. ennyi az egész.
majd ha a m$ konkrétan bejelenti hogy lesz, akkor lesz. addig meg az előző séma érvényesül.
a netes elérésű konzol meg szerintem korántsem 10 év, de egy interjúban amit a konkurencia is láthat semmi konkrétat nem fog senki mondani amig nem biztos, ez ugye alap.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. lew000
2009.10.27. 11:21
szerintem ez hülyeség hogy a követkető xbox teljesen hálózati elérésű
lesz.
a kézzel fogható dolgokat jobban el lehet adni.
én pl. én ha veszek egy játékot mondjuk 13-16ezerért azt jobban szeretem megfogni és ha kell levenni a polcról.és ez sztem 10 év múlva is így lesz.

aki ezt a netes dolgot hamarabb megcsinálja az fog bukni
(lásd psp go)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. StevyXIX
2009.10.27. 11:47
Ne fogadj rá, steam is nagyon sikeres, kiadóknak sokkal egyszerűbb is így, hiszen nincs tok nincs borító nincs fizikai adathordozó, felhasználó meg szinte azonnal megkapja amit akar (megjelenés pillanatában), persze van akinek a doboz vagyis a kézzel foghatóság fontosabb, nem is vitatom, de azért változnak az idők.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!