iPon Hírek

Újraindul a Rise of the Triad

Dátum | 2012. 08. 03.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A QuakeCon-on bejelentették az 1995-ös FPS, a Rise of the Triad: Dark War új iterációját. Ha minden igaz, akkor az Unreal 3-as motorral megáldott újraindítást még az idén kiadják Steamen. A fejlesztők ugyanazok, mint akik az eredetiért is felelősek (Apogee Software), kiegészülve az Interceptor Entertainmenttel.

Utóbbi egy újnak mondható stúdió, 2010-ben alapították és még nem adott ki játékot a kezei közül. Dolgoztak a rajongók által összedobott Duke Nukem 3D remake-en, de a projektet felfüggesztették licencproblémák miatt, amik ugye a Gearboxnál vannak.

Az új Rise of the Triad nem folytatás és nem is remake lesz, hanem az alapjaitól újragondolják az egész címet. Indításkor 5 karakter közül választhatunk majd, akikkel 20 pályán verekedhetjük át magunkat. Lesz single és multiplayer mód is, valamint pályaszerkesztő és idétlen csítek: God mód, Elasto mód, Mercury mód, Shrooms mód és Dog mód.

Az ellenfeleket gyönyörűen szét lehet majd szedni, kapunk újrakevert zenéket ("re-forged in the fires of heavy metal"), de a régi számok is elérhetőek lesznek benne, ha nosztalgiázni szeretnétek.

 

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Warpath
2012.08.03. 20:10
Jó sokat nyüstöltem annak idején. Jelent meg hozzá ilyen windows futtató környezet (http://www.riseofthetriad.dk/DL_WinROTT.htm) de ez azért sokkal jobb lesz . Megörökli a jó kis pörgőkést, tűzköpőt, ugrantyút.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. magerg
2012.08.03. 22:05
Kiváncsi vagyok a Blood-ot mikor remake-elik...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. khameleon
2012.08.04. 01:52
A Blood-ot én is megnézném mai grafikával/fizikával, a Half-Life-ok meg Quake-ek után azzel játszottam a legtöbbet anno, imádtam!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Lacroix
2012.08.04. 09:16
Jace Hall nemrég írt a blood rajongói fórumra, hogy az eredetit fel akarja dolgozni (új netkód, mousemove, coop...) és eléretővé tenni xbox-ra és ps-re is. Szóval ez a hét remek a régi motorosoknak
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!