iPon Hírek

Újraindul a Tomb Raider

Dátum | 2009. 07. 13.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Már megjelentek az első képek is az Eidos új vadmacskájáról, akit valami véletlen folytán szintén Lara Croftnak hívnak, sőt, egy újabb hihetetlen egybeesés következtében még az őt szerepeltető játék címe is Tomb Raider lett. Bámulatos...

Gyakorlatilag arról van szó, hogy belátták, nem lehet a végtelenségig húzni egy sorozatot, viszont egy ekkora nevet kukázni egyszerűen balgaság lenne, így alkottak egy új hősnőt egy új műfajba ágyazva, és ráakasztották a Lara nevet. Mivel a képek és az eddigi információk alapján a játék viszont elég jó benyomásokat keltett bennünk, így a rosszalló tekintetünk mellett azért a szánk vigyorra húzódik.


Az új, fiatalabb kiadású Croft kisasszony sokkal emberibb külsővel lett megáldva (igen, sajnos lenyestek a keblekből is). Feladata pedig egy ősi katakomba felfedezése egy Japánhoz közeli félreeső, titkos kis szigetkén. A játék sokkal inkább nyílt világú lesz, és a műfaj is egy kicsit elhúz a túlélő-horror irányába.

A sztori: "Amikor egy hirtelen jött vihar elpusztítja a kutató hajóját, a fiatal és tapasztalatlan Lara Croft egy misztikus szigeten találja magát nem messze Japán partjaitól.

Annak ellenére, hogy számos jele van annak, hogy a szigeten laktak, most furcsa mód kihalt, az árnyékokból jövő különös hangok pedig még nyugtalanítóbbak. Larának az elszántságára, erejére és leleményességére hagyatkozva kell átverekednie magát az akadályokon ezen a durva és kíméletlen utazáson, mélyen a hatalmas sziget vadonjában és a klausztrofóbikus földalatti katakombákban, hogy feltárja a sziget múltját.

Ahogy próbál életben maradni a brutális csatákban és a csalfa környezetben, Lara már a határait lesz kényszerű feszegetni, hogy alkalmazkodni tudjon a helyzetéhez és elmeneküljön a halálos ragadozók elől, akik minden lépését követik."


Természetesen még semmi sem hivatalos, de a képeket az Eidos kérésére a legtöbb nagyobb oldalról eltávolították, ami azt jelenti, hogy több mint valószínű, hogy hitelesek voltak. Legtöbb helyen már a történet morzsa sincs fent. Kíváncsian várjuk, hogy sikerül a nagy sorozat újraindítása, mostanában eléggé divatosak lettek ezek a rebootok.

[vote id="6" style="margin: 0 auto"]

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. YuGabe
2009.07.13. 15:33
VISSZA A HIRHEZ

Vagy talán több mint valószínű, hogy azért távolíttatták el, mert nem megbízható forrás - vagy talán mert egyáltalán nem is ez lesz.
Há' né' má' mekkora kardja van. Ez akkor most egy hackenslash lesz? Mert akkor nálam kukába vágta magát az egész. Vannak jó hackenslashek, de Tomb Raider? Na ez érdekes lenne... és nem a jó értelemben.
És amúgy is, a képeken egyiken sincs feltüntetve, hogy Lara Croftot ábrázolnák. Tehát lehet, hogy egy új frencsájzuk.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Merwenus
2009.07.13. 16:22
akkor egy - és egy + mert engem ezek után már érdekel a játék
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Blade0012
2009.07.13. 17:29
R.I.P. Lara Croft
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Vardar
2009.07.13. 22:16
Szerintem bűn meggyalázni, kiforgatni, megreformálni bármilyen dolgot ami már legendává nőtte ki magát. És bizony Lara Croft ilyen...
Azért megnézném az embereket, ha a Left 4 Dead 3 RTS lenne
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. adam0205
2009.07.14. 00:39
Szerintem is azért távolították el mert kamu. Photoshop-pal lehet ál hírt kreálni. Ha pedig tényleg megreformálják ennyire durván akkor kapják be. :-S
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!