iPon Hírek

Újraindul a YouTube

Dátum | 2007. 01. 11.
Szerző | aruboczki
Csoport | EGYÉB

A Reuters hírügynökség értesülései szerint, Daniela Cicarelli, a híres brazil futballsztár ex-feleségének videója gyorsan terjedt a YouTube-on.

A Telecos és az ISP lezárta a portált, mert nem volt képes eltávolítani a Cicarelli felvételt. A brazil bíróság, miután úgy találták, hogy a YouTube megsértette a modell és a bankár barátja, Renato Malzoni személyiségi jogait, elrendelte az oldalt betiltását.

Daniela és barátnői
Azóta az intim perceket megörökítő felvétel más internetes oldalakon is megjelent, amelyek nem állnak kapcsolatban a YouTube-bal, hasztalanná téve ezzel minden bírósági ítéletet.

A YouTube törölte a videót és annak összes másolatát az oldalairól, de a felhasználók folyamatosan visszatöltik azt. Sao Paulo brazil állam legfelsőbb bíróságának bírája, Enio Santarelli Zuliani nem a cenzúra miatt akarja tilalom feloldását, hanem egyszerűen kétségei vannak annak hatásosságát illetően.

Zuliani bármikor újra elrendelheti az oldal betiltását, ha nem tudják megmagyarázni, hogy miért nem tudják törölni a modell videóját az oldalról, vagy épp megakadályozni a felvétel újra feltöltését.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. amazing
2007.01.10. 15:03
vissza a hírhez

A brazil bíróság visszavonta a YouTube ellen elrendelt tilalmat. A népszerű, internetes videoportált korábban azért támadták, mert megjelent oldalain egy videó, amelyen meghitt pillanatban ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!